2017-06-19 22:00:18
Φωτογραφία για Αρνητικός και ο Πρίφτης για την Εθνική ομάδα
Aρνητική απάντηση εισέπραξε η Ομοσπονδία μπάσκετ από τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος ήταν, μετά από σήριαλ μηνών, ο εκλεκτός της για τη χηρεύουσα θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, η απόφασή του είναι αμετάκλητη και οριστική. Μοιραία, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στρέφεται σε άλλες λύσεις, αφού το ένα ναυάγιο διαδέχεται το άλλο, μετά την άρνηση και του Μπαρτζώκα.

Απομένει περίπου ένας μήνας μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας και η ελληνική ομάδα είναι η μοναδική «ακέφαλη», ανάμεσα στις 24 που θα αγωνιστούν τον Σεπτέμβριο στο Ευρωμπάσκετ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν το αουτσάιντερ και θα πρέπει να θεωρηθεί φαβορί. Ωστόσο, η λύση του Κώστα Μίσσα φαίνεται να περνάει σε πρώτο πλάνο. Ο έμπειρος τεχνικός μετράεει πολλά χρόνια συνεργασίας με την Ομοσπονδία, οπότε έχει αποκτήσει ανοσία στις παθογένειες που δρομολόγησαν το «όχι» αρκετών συναδέλφων του
. Επίσης, έχει δουλέψει για αρκετό καιρό στις μικρές Εθνικές ομάδες, με παίκτες που αναμένεται να στελεχώσουν τη φετινή ομάδα. Ο Μίσσας είναι και …φτηνός, ενώ ταιριάζει και στο καλούπι της full time απασχόλησης εν όψει των ημερολογιακά περίπλοκων  υποχρεώσεων της Εθνικής τα επόμενα χρόνια. Δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανη η συγκρότηση διδύμου Μίσσα-Μαρκόπουλου, με ενδεχόμενη προσάρτηση και κάποιου τρίτου τεχνικού, από τη νεώτερη γενιά, όπως ο επί τριετία βοηθός του Κατσικάρη Θανάσης Σκουρτόπουλος ή ο προπονητής της Εθνικής Νέων, αλλά και του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ