2017-06-19 22:04:23
Φωτογραφία για Ανοικτή επιστολή Τσουκαράκη προς τον Άδωνι Γεωργιάδη
Με ανοικτή επιστολή και ανανέωση της πρόσκλησης για δημόσιο διάλογο, απαντά ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης σ΄ όσα φέρεται να ΄χει πει σε ομιλία του ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας Άδωνις Γεωργιάδης.

Το κείμενο της επιστολής Τσουκαράκη:

Ανοικτή επιστολή – πρόσκληση

του Συνταγματάρχη (ΣΔΓ) Ανέστη Τσουκαράκη, Προέδρου της Π.Ο.Ε.Σ.

προς τον Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ

Αξιότιμε κε Τομεάρχα.

Κοινοί γνωστοί μας, με πληροφόρησαν ότι σε ομιλία σας σε κομματικό σας ακροατήριο, πολλές φορές ακούστηκε από το στόμα σας το επίθετό μου και ο όρος «συνδικαλισμός».

Παρότι δεν είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω και προφανώς να το αποδεχτώ, εν τούτοις εάν πράγματι συμβαίνει, με τιμά ιδιαιτέρως η εμμονή σας να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου, γεγονός που σημαίνει ότι είμαι η πρώτη σας σκέψη το πρωί και η τελευταία σας το βράδυ. Και αυτό δεν είναι κατ΄ ανάγκη κακό.


Ωστόσο, κάποιοι προφανώς εξακολουθούν να κοιτάνε το δέντρο και όχι το δάσος. Εσείς, και αυτό με χαροποιεί αφάνταστα, φαίνεται ότι αποδέχεστε πλέον, μετά από τόσα χρόνια διώξεων, το συνδικαλισμό στο στράτευμα. Εάν αυτό δεν είναι επιτυχία, τι μπορεί να είναι επιτυχία. Όσο για τα άλλα, λίγο υπομονή και θα γίνουν όλα. Ας εξακολουθήσουν κάποιοι να βλέπουν το δέντρο.

Κλείνοντας, ανανεώνω τη δημόσια πρόσκλησή μου για την τοποθέτησή σας, προκειμένου να μας γνωρίσετε σε ποιο στρατιωτικό αναφέρεστε, ο οποίος όπως διατείνεστε είπε τον πρώην πρωθυπουργό της Χώρας, Αντώνη Σαμαρά, προδότη. Τι φοβάστε και δεν τον αποκαλύπτετε; 

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CF%82/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ