2017-06-20 00:04:12
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε τι έπαθε το πρόσωπο μίας γυναίκας από το...μάσημα τσίχλας!
Μια γυναίκα από το Nanjing της Κίνας διάβασε ότι το μάσημα της τσίχλας θα μπορούσε να τη βοηθήσει να χάσει βάρος Έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει το μάσημα, μόνο που το παράκανε. Μασούσε τσίχλα κάθε μέρα για έξι μήνες και αντί να χάσει βάρος όπως περίμενε άλλαξε το σχήμα του προσώπου της.

Η γυναίκα διάβασε ένα άρθρο σχετικά με τα οφέλη της τσίχλας και ότι με το μάσημα καίγονται μέχρι και 60 θερμίδες ανά ώρα, περίπου 5 κιλά το μήνα, ενώ ο άνθρωπος μασώντας αισθάνεται κορεσμό και δεν πεινάει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, λοιπόν, μασούσε τσίχλα και για 6 ολόκληρους μήνες μέχρι που οι συνάδελφοί της στη δουλειά παρατηρησαν ότι το πρόσωπό της είχε αλλάξει σχημα.

Από οβάλ που ήταν έγινε τετράγωνο, ενώ η ίδια δεν είχε χάσει ούτε γραμμάριο. Εκείνη πανικόβλητη επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό Δρ Li Jun, που της επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους της – ότι το υπερβολικό μάσημα τσίχλας ασκεί πολύ τους άνω μυς της σιαγόνας, με αποτέλεσμα τη διεύρυνση του προσώπου.

Της εξήγησε επίσης ότι όταν ένα κομμάτι τσίχλα μασιέται για πάνω από 15 λεπτά, αρχίζει να σκληραίνει και γίνεται όλο και πιο δύσκολο το μάσημα καταβάλλοντας οι μύες μεγαλύτερη προσπάθεια, προκαλώντας κατ’ επέκταση τη διεύρυνση του προσώπου. Βέβαια, το σαγόνι της θα επιστρέψει στο κανονικό του μέγεθος μετά από κάποιο χρόνο αν εκείνη σταματήσει το μάσημα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ