2017-06-20 22:24:21
Φωτογραφία για Νάξος: Εδώ έγινε το φρικτό ατύχημα με το kite surf - Χαροπαλεύει η 29χρονη [video]
Η 29χρονη κοπέλα που είναι από την Αυστρία, παραθέριζε με τον σύζυγο και το παιδί της στη Νάξο και θέλησε να απολαύσει τον άνεμο και τα κύματα, κάνοντας kite surf στην παραλία της Μικρής Βίγλας.

Τώρα, μετά το φρικτό ατύχημα, έχει βρεθεί να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν πολύ σοβαρή την κατάστασή της. Την ίδια ώρα, το NaxosTimes, δημοσιεύει εικόνες από το σημείο που έγινε το κακό.

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή παρέσυραν την γυναίκα και εκείνη χάνοντας τον έλεγχο και την ψυχραιμία της δεν λύθηκε από τον "αετό" με αποτέλεσμα να τη στροβιλίζει ανεξέλεγκτα ο αέρας...  Αρχικά την πέταξε επάνω στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες παραλιακού ξενοδοχείου που απέχει περίπου 100 μέτρα από τη θάλασσα και στη συνέχεια την έριξε πάνω σε τζαμαρία η οποία έγινε κομμάτια.

Η περιπέτεια της άτυχης κοπέλας δεν τελείωσε εδώ αφού ο ισχυρός άνεμος συνέχισε να τη στροβιλίζει χτυπώντας την αυτή τη φορά πάνω στην αλουμινένια σκεπή του εστιατορίου του ξενοδοχείου, η οποία μάλιστα από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης (όπως φαίνεται και στο βίντεο) σε κάποιο σημείο της έφυγε από τη θέση της.


Το επόμενο και τελευταίο χτύπημα για την 29χρονη ήταν επάνω στον τοίχο του ξενοδοχείου... Oι γιατροί του νοσοκομείου Νάξου κατέβαλαν πολύωρες προσπάθειες, με όσα μέσα διαθέτουν, προκειμένου να διακομιστεί με ασφάλεια η Αυστριακή τουρίστρια στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της 29χρονης, η οποία δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. H οικογένεια της σκεφτόταν να την μεταφέρει στη χώρα της την Αυστρία, όμως τελικά, η γυναίκα διεκομίσθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ