2017-06-21 18:36:04
Φωτογραφία για Ανατροπή στον θάνατο του ηθοποιού Νίκου Σιαφκάλη - Το πόρισμα του ιατροδικαστή
Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού, οφείλεται ο θάνατος του διακεκριμένου ηθοποιού, σημαντικού ανθρώπου του κυπριακού θεάτρου και σκηνοθέτη Νίκου Σιαφκάλη, σύμφωνα με τη νενομισμένη νεκροτομή, που διενήργησε επί της σορού του η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Το πόρισμα ανατρέπει τις αρχικές υποψίες ότι ο Νίκος Σιαφκάλης είχε πνιγεί κολυμπώντας στη θάλασσα ή ψαρεύοντας.

Η Αστυνομία απέκλεισε από τις προκαταρκτικές εξετάσεις το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο 83χρονος σκηνοθέτης είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Λατσιού και των Λουτρών της Αφροδίτης για ψάρεμα με το καλάμι του, ωστόσο λόγω της αργοπορίας του ο γιος του κατήγγειλε την εξαφάνιση του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν από ξηρά, θαλάσσης και αέρος με την συνδρομή του ελικοπτέρου της Αστυνομίας “Ακρίτας” .

Xθες ωστόσο το πρωί στις 07:00 το άψυχο σώμα του σκηνοθέτη εντοπίστηκε στην παραλιακή περιοχή Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς στην άκρη της θάλασσας από τουρίστα και ακολούθως αναγνωρίστηκε από τον γιο του.

Τη βαθύτατη θλίψη του για το χαμό του διακεκριμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και κόμματα και οργανώσεις .

Σημειώνεται πως η κηδεία του “θεατράνθρωπου” Νίκου Σιαφκάλη θα τελεστεί δημοσία δαπάνη σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ