2017-06-22 22:23:28
Φωτογραφία για Ούτε οι γιατροί δε το πιστευουν: Τι συμβαίνει με την υγεία της 27χρονης που την χτύπησε με σκεπάρνι ο άντρας της
Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της 27χρονης Λιάνας που φέρεται να έπεσε θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της. Όπως ισχυρίζεται η μητέρα της, ο 34χρονος χτύπησε την κόρη της με σκεπάρνι στο κεφάλι και την έστειλε στην εντατική.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα το ρεπορτάζ της Tatiana Live, η 27χρονη μανούλα ξύπνησε και παρουσίασε σημαντικά σημεία βελτίωσης στην υγεία της. Όπως αποκάλυψε η οικογένειά της, η γυναίκα πάλεψε να συνέλθει, αλλά τα κατάφερε μετά από 10 μέρες στην εντατική. Η αφύπνιση της ήταν δύσκολη, επειδή υπήρχε το μετατραυματικό σοκ, λόγω των καταγμάτων που είχε στο κεφάλι και ενός αιματώματος που περίμεναν να υποχωρήσει. Αυτή η κατάσταση έκανε τους γιατρούς να είναι πολύ προσεχτικοί και να μην προσπαθήσουν να την ξυπνήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, μήπως και είχε σπασμούς κατά τη διάρκεια της αφύπνισης.

Το 27χρονο κορίτσι όμως, ξύπνησε και μίλησε με τους δικούς της ανθρώπους. Προς το παρόν όμως, δεν θυμάται ούτε πως βρέθηκε στο νοσοκομείο, ούτε έχει αναζητήσει το παιδί και τον σύζυγό της και φερόμενο ως δράστη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ