2012-05-22 20:15:10
Φωτογραφία για Τα έχωσε στις ομάδες ο Σάντος [ΒΙΝΤΕΟ]
Λίγο πριν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τους στόχους της ομάδας και το ματς της πρεμιέρας «Ξεκινάμε αργά την προετοιμασία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχουμε ποδοσφαιριστές με διαφορετικούς αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό πρέπει να το χειριστούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε. Πρέπει να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας ξεκούραστους, γιατί είναι πολύ κουρασμένοι. Οι σύλλογοι σκέφτηκαν τα συμφέροντα τους και όχι την Εθνική. Εγώ ξέρω καλά τους παίκτες μου, έχουν διάθεση ενώ έχουν και κίνητρα σε αυτή την διοργάνωση. Ξέρω πως χαίρονται όλοι που είναι εδώ και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν σωστή δουλειά και να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Πολωνία στις 8 Ιουνίου».

Για το ματς της πρεμιέρας είπε: «Δεν θα έλεγα πως είναι το πιο κρίσιμο. Σίγουρα είναι σημαντικό. Σε τέτοιες διοργανώσεις με τόσο λίγα παιχνίδια, αν κάνεις μια ήττα δεν έχεις πολλά περιθώρια να αντιδράσεις. Είναι μεν σημαντικό, αλλά όχι τόσο».

Για το αν υπολογίζει τον Κώστα Χαλκιά τόνισε: «Δεν τον είδατε να προπονείται σήμερα; Από την στιγμή που προπονήθηκε κανονικά, υπολογίζεται κανονικά».

πηγή: pamestports
planet-greece
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλειστά αυριο τα φαρμακεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλειστά αυριο τα φαρμακεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ