2017-06-23 13:35:58
Φωτογραφία για Τραγωδία: Δυο νεκροί από πτώση ψεκαστικού ελικοπτέρου στο Σχινιά (ΦΩΤΟ)
Από τους τρεις επιβαίνοντες ο ένας κατάφερε να βγει από το ελικόπτερο σώος - Το ελικόπτερο χτύπησε σε σύρματα και έπεσε

Τραγικός ήταν τελικώς ο απολογισμός της πτώσεως ενός ψεκαστικού ελικοπτέρου που κατέπεσε και συνετρίβη στις 09:48 στον υδροβιότοπο του Σχινιά στον Μαραθώνα.

Όπως έγινε γνωστό, από το Πυροσβεστικό Σώμα, προσωπικό του οποίου έσπευσε στην περιοχή του συμβάντος, απεγκλωβίσθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου οι δύο εκ των τριών επιβαινόντων σε αυτό. Ο τρίτος είχε απεγκλωβιστεί μόνος του και με τις δικές του δυνάμεις μετά την πτώση του ελικοπτέρου και είναι καλά στην υγεία του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή τα ονόματα των επιβαινόντων στο ελικόπτερο και – φυσικά – των νεκρών και του διασωθέντος, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός: ο χειριστής πήρε μαζί του τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο όμως χτύπησε στα σύρματα και κατέπεσε.


Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ένας εκ των επιβαινόντων του ελικοπτέρου κατέγραψε ζωντανά την πτώση του ελικοπτέρου μέσω του facebook live.

Συμφώνως με τις πρώτες πληροφορίες, το ελαφρύ ψεκαστικό ελικόπτερο είχε μισθωθεί από την Περιφέρεια Αττικής για τη διενέργεια αεροψεκασμών στην περιοχή για κουνούπια.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ