2017-06-23 20:13:57
Φωτογραφία για Tα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό: Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κάνει μια μεγάλη έκπληξη...
Την ώρα που κυκλοφορούν πάρα πολλά ονόματα στον Τύπο για την «ερυθρόλευκη» γραμμή κρούσης, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δεν αποκλείεται να κάνει μια μεγάλη έκπληξη!

Mετά το "ναυάγιο" με τον Ντιεμερσί Μποκανί, στον Ολυμπιακό αναζητούν το τελευταίο διάστημα τον κατάλληλο επιθετικό για τη γραμμή κρούσης, σύμφωνα και με τα "θέλω" του Μπέσνικ Χάσι.

Πολλά είναι τα ονόματα των υποψηφίων φορ τις τελευταίες ώρες και μέσα στις περιπτώσεις που έχουν γραφτεί είναι κι αυτή του Απόστολου Βέλλιου, που αποτελεί διαχρονική ...συμπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει ακουστεί ξανά για τους πρωταθλητές στο πρόσφατο παρελθόν και τώρα έρχεται στο προσκήνιο, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες ψάχνουν έναν επιθετικό που θα μπορεί να "γεμίζει" την περιοχή.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν στο Λιμάνι βλέπουν τόσο "ζεστά" τον διεθνή φορ, ωστόσο αν όντως ισχύει το ενδιαφέρον, τότε σημαίνει πως υπάρχει αλλαγή πλάνων όσον αφορά τη γραμμή κρούσης, καθώς ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε μία μεταγραφή ξένου φορ για την 11άδα, τον Ανσαριφάρντ ως πρώτη εναλλακτική και τον Βέργο ως δεύτερη.


Πάντως, από την άλλη, ο Βέλλιος δε φαίνεται θετικός να γυρίσει στην Ελλάδα και να μην παίζει. Η επιθυμία του είναι να πάει σε ομάδα που θα πάρει φανέλα βασικού κι αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να δεχθεί να γίνει το νούμερο 2 στον Ολυμπιακό.

Όπως και να έχει, όμως, από τη στιγμή που ο παίκτης ανήκει στη Νότιγχαμ και αποτελούσε ως γνωστόν τη μεταγραφή-δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην αγγλική ομάδα από την εποχή των πρώτων συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές το προηγούμενο καλοκαίρι, γίνεται αντιληπτό ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει περίπτωση μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ