2017-06-24 14:51:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Θρίλερ με την αρπαγή 12χρονης από την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού
Μια ευαίσθητη ιστορία που έλαβε αστυνομικά χαρακτηριστικά και είναι ενδεικτική του... τρόπου με τον οποίο λειτουργούν ορισμένες μειονοτικές οικογένειες στην περιοχή μας, κρύβεται πίσω από την αρπαγή μιας 12χρονης από τη Βουλγαρία, από έναν 49χρονο, που δηλώνεται ως πατέρας της.

Ολα άρχισαν, όταν η κοπέλα εξαφανίστηκε στις 9 Ιουνίου από την Πάτρα και ο φερόμενος ως πατέρας της, εμφανίστηκε για να το δηλώσει στις αστυνομικές αρχές.

Η κοπέλα εντοπίστηκε μετά από μερικά 24ωρα να περπατάει μόνη, όμως όταν επέστρεψε στα χέρια του πατέρα της, η δυσφορία της και η άρνησή της να τον ακολουθήσει ήταν εμφανής, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές στο διάστημα που ακολούθησε κατάφεραν να συλλέξουν μαρτυρίες και άλλα στοιχεία για τη σχέση της κοπέλας με τον άνδρα.

Σύμφωνα με αυτές, η ανήλικη διέμενε με τον δηλούμενο ως πατέρα της σε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα και ο 49χρονος την εξωθούσε στην επαιτεία συστηματικά παίρνοντάς της όλα τα χρήματα που εισέπραττε η ανήλικη.


Εκτός των άλλων -ανέφεραν μάρτυρες- της στερούσε και τη δυνατότητα σίτισης, κάτι που είναι διερευνητέο, γιατί δεν μπορεί να τεκμηριωθεί εύκολα από εξωτερικούς παρατηρητές.

Αναφορές και στοιχεία έφθασαν στην Εισαγγελία Ανηλίκων Πατρών και αποφασίστηκε να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τον πατέρα και να δοθεί στους υπεύθυνους του Σκαγιοπουλείου Κέντρου Παιδικής Μέριμνας.

Το κορίτσι εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στη Β' Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου για να υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις και αποφασίστηκε και η παραμονή του για μερική νοσηλεία.

Τελικά, την περασμένη Κυριακή το πρωί, ο 49χρονος κατάφερε να μπει στους χώρους της κλινικής και να αρπάξει το κορίτσι. Εκτιμάται ότι ενδεχομένως να έχει διαφύγει μαζί της σε άλλη περιοχή της χώρας, όπου ίσως συνεχίζει να την εξωθεί στην επαιτεία.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Χθες με διάταξη της Εισαγγελίας Ανηλίκων Πατρών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του 49χρονου, ενώ και το «Χαμόγελο του Παιδιού» από την πλευρά του έχει δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία της 12χρονης.

*Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Georgi Kiryakov του Μitkov και της Elena, γεννηθέντα στις 7 Απριλίου του 1968, στη Βουλγαρία, ύψος 1.75μ., και γκριζόμαυρα μαλλιά.

*Η ανήλικη ονομάζεται Μinka Kiryakova, έχει ύψος 1,50, είναι 45 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150, 2610695130 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ