2017-06-25 09:30:10
Φωτογραφία για Financial Domination: Ένα πολύ ακριβό φετίχ που γνωρίζει άνθιση
Πως θα σας φαινόταν να διατάζατε κάποιον να σας δώσει 42.000 ευρώ, και εκείνος με ευχαρίστηση να τα μετέφερε στο λογαριασμό σας; Αυτό είναι το ποσό ρεκόρ μέχρι τώρα, που έχει καταφέρει μια κοπέλα που εργάζεται ως financial dominatrix, να αποσπάσει μέσα σε μία ώρα, από έναν οικονομικά υποτακτικό στην Αυστραλία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οικονομική κυριαρχία, λέγεται το ερωτικό παιχνίδι, όπου ο χρηματικός σκλάβος, χαρίζει δώρα και χρήματα στον αφέντη του. Δεν υπάρχει περαιτέρω σeξουαλική συνεύρεση. Το παιχνίδι σταματάει εκεί. Ο υποτακτικός πελάτης, το μόνο που θέλει είναι κάποια να τον εξαπατήσει και να του κλέψει χρήματα.

Πιθανόν να έχετε μπερδευτεί. Μέσω γνωστής ιστοσελίδας υπάρχουν γυναίκες, επαγγελματίες αφού κάνουν αυτή την δουλειά, πάνω από 4 χρόνια, μάλιστα περνάνε και από ειδική εκπαίδευση, συνομιλούν με πλούσιους άντρες, στη πλειονότητα τους με εισοδήματα άνω των 100.000 δολαρίων, και τους αναγκάζουν να μεταφέρουν λεφτά στο λογαριασμό τους ή να κάνουν αγορές για τις ίδιες.


Οι ψυχολόγοι μιλούν για ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου ο πλούσιος δεν αντέχει τη δύναμη που έχει αποκτήσει από την κατοχή πλούτου, και θέλει να την μεταφέρει σε μια γυναίκα, και αυτός να είναι ένα άβουλο υποχείριο που απλά θα εκτελεί εντολές. Ερεθίζονται σeξουαλικά από το γεγονός ότι κάποιος απροκάλυπτα, τους εκμεταλλεύεται και όσο μεγαλύτερα ποσά ξοδεύουν τόσο μεγαλύτερη η απόλαυση.

Η κορυφή στην οικονομική κυριαρχία, είναι όταν δίνουν τον αριθμό της πστωτικής κάρτας τους στην financial dominatrix τους. Οι κοπέλες που κάνουν αυτή την εργασία, μιλούν για περίπλοκες καταστάσεις, που δεν μπορεί η κάθε κοπέλα να την κάνει. Παίζει ρόλο η φωνή, το ύφος, ακόμα και ο συνδυασμός λέξεων που χρησιμοποιούν. Κάτι σαν υπνωση, μόνο ο υπνωτισμένος έχει πλήρως τις αισθήσεις του και έιναι πρόθυμος να χάσει τα πάντα.

Ενδεικτικά, ο μέσος όρος χρημάτων, που ένας οικονομικά υποτακτικός χάνει την ημέρα, είναι 40 δολάρια. Το ποσοστό αυτή τη στιγμή που δηλώνουν οικονομικά σκλάβοι, είναι 8% επί των ανδρών που έχουν εισοδήματα άνω των 100.000 δολαρίων.
 
starxeiamas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ