2017-06-25 14:03:06
Φωτογραφία για Όταν ένας αγρότης ξεκίνησε να σκάβει, δεν περίμενε να ανακαλύψει κάτι τόσο συγκλονιστικό... [photos]
Έχουν περάσει 100 χρόνια από τη μέρα που ένας αγρότης έσκαβε για να ανοίξει ένα πηγάδι στη φάρμα του στη Νεβάδα. Βρισκόταν σε μια ερημική περιοχή και ήλπιζε ότι θα έβρισκε μια καλή πηγή νερού κάτω από το χώμα. Παρόλου που βρήκε αυτό που έψαχνε, είχε και μερικές εκπλήξεις...

Η θερμοκρασία του νερού ήταν 94o Κελσίου!

Απογοητευμένος σκέπασε πάλι την τρύπα που είχε ανοίξει και είχε ξεχάσει τελείως το περιστατικό μέχρι την επόμενη προσπάθειά του ύδρευσης της περιοχής, το 1964.

Και πάλι όμως το νερό ήταν υπερβολικά ζεστό οπότε αποφάσισαν να το ξανακλείσουν. Δε τα κατάφεραν όμως και πολύ καλά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας θερμός πίδακας στη μέση της Νεβάδα!

Το νερό του είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί γύρω από το αρχικό άνοιγμα ένα βουναλάκι από υπολείμματα μεταλλικών στοιχείων.

Μπορεί την αρχή να έκανε ανθρώπινη παρέμβαση, όμως το μνημείο απέκτησε δική του ζωή… Απίστευτοι χρωματισμοί Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο πίδακας δημιούργησε γύρω του ένα ολόκληρο οικοσύστημα, προσελκύοντας ψάρια και πτηνά στην κάποτε έρημη περιοχή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ