2017-06-25 20:48:07
Φωτογραφία για Άσχημες εντυπώσεις προκάλεσε η συγκυβέρνηση Καμμένου σε στρατιωτικό ελικόπτερο
Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.

Νέο βίντεο που αποκάλυψε το iefimerida.gr και στο οποίο φαίνεται ο υπουργός Εθνι­κής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, να επιβαίνει σε ελικόπτερο UΗ-1Η Huey της Αεροπορίας Στράτου και να πετά ως συγκυβερνήτης, επιστρέφοντας από την επίσκεψή του στην Αμοργό, στις 4 Μαΐου 2017, συνοδευόμενος από τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, προκάλεσε άσχημες εντυπώσεις και έντονες αντι­δράσεις από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - ΠΑΣΟΚ, που καυ­τηρίασαν το γεγονός.

Άσχημες εντυπώσεις γιατί, αν και ο υπουργός είναι κάτοχος ιδιωτι­κού πτυχίου χειριστού ελικοπτέ­ρων και έχει στο ενεργητικό του περί τις 800 ώρες πτήσης με ελικό­πτερο και εν ισχύι ιατρικό πιστο­ποιητικό, το γεγονός αυτό δεν του επιτρέπει να πετά στρατιωτικό ελι­κόπτερο ως συγκυβερνήτης και μά­λιστα μεταφέροντας δύο αρχηγούς και άλλο κόσμο, σύμφωνα με από­στρατους αξιωματικούς της Αερο­πορίας Στρατού, προκαλώντας έτσι πλήθος σοβαρών ζητημάτων ασφα­λείας πτήσης, που ο ίδιος -ως εκ της θέσεώς του, αλλά και της πτη­τικής του ιδιότητος- όφειλε πρώτος να σέβεται.


Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και τομεάρχης Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ανέφερε τα εξής: «Αυτή είναι μια ποι­νικώς κολάσιμη πράξη. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκης είναι έκθετος». Από την πλευρά της Δημοκρα­τικής Συμπαράταξης - ΠΑΣΟΚ, ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε τα εξής: «Τα ελικόπτερα του Ελληνικού Στρα­τού δεν είναι παιχνιδάκια στα χέρια του εκάστοτε κυβερνώντος».

Του Λ.Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗ[email protected]

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET- 24/06/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

1) Έφτιαξε και δικό του σήμα ο... Καμμένος

2) Στρατιωτική ιεραρχία-ασφάλεια πτήσεων και το προσωπικό διακριτικό στολής του ΥΕΘΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
staratalogia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ