2017-06-28 10:16:01
Φωτογραφία για Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της από το Survivor
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor αυτή την εβδομάδα . Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της, η αθλητικογράφος παραμένει στον Αγιο Δομίνικο και περνά τις ημέρες της σε χαλαρούς ρυθμούς.

Μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πώς ακριβώς περνά τις ημέρες της μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

H δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ απολαμβάνει βουτιές σε παραλία του Αγιου Δομίνικου και χωρίς να συνοδεύσει την φωτογραφία από κάποιο σχόλιο έδειξε ότι πλέον έχει αρχίσει για εκείνη μια περίοδος ξεκούρασης μετά την συναρπαστική αλλά συνάμα απαιτητική από άποψη σωματικής προσπάθειας συμμετοχή της στο Survivor. Η φωτογραφία συγκέντρωσε τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων που της έστελναν ευχές για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Eίναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύεται στο λογαριασμό της μετά την αποχώρηση από το Survivor μιας και ο λογαριασμός της στο Instagram, όπως είναι λογικό, καθ'όλη τη διάρκεια της συμμετοχής της στο παιχνίδι δεν είχε κάποια νέα δημοσίευση.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ