2017-06-28 18:36:22
Φωτογραφία για Η Qualcomm ανακοίνωσε τον νέο αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη της συσκευής
Η Qualcomm στην έκθεση Mobile World Congress 2017 στη Σαγκάη, ανακοίνωσε το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων της νέας γενιάς.

Χτισμένο σχετικά με τη χρήση των υπερήχων η βιομετρική μονάδα περιλαμβάνει έναν αισθητήρα για τη σάρωση και εκτύπωση σε όλη την γυάλινη οθόνη ικανό να διαβάζει την εικόνα ακόμη και κάτω από το νερό.

Ο αισθητήρας μπορεί να σαρώσει όλη η οθόνη και λειτουργεί σε OLED-οθόνες με πάχος έως 1200 μικρόμετρα. Το μέγιστο πάχος για την ανάγνωση του δακτυλικού αποτυπώματος μέσα από το γυαλί είναι 800 μικρόμετρα, και με στο αλουμίνιο 650 μικρόμετρα. Επιπλέον, ο σαρωτής μπορεί να αναγνωρίσει απο τον χρήστη το καρδιακό ρυθμό και τη ροή του αίματος, η οποία θα μπορεί να παρέχει επιπρόσθετη προστασία για τη συσκευή σας.

Οι αισθητήρες μπορούν να ενσωματωθούν στο σύστημα για φορητές πλατφόρμες Qualcomm Snapdragon ή και σε άλλες πλατφόρμες. Ειδικότερα, είναι συμβατά με τα τσιπ Snapdragon 660 και Snapdragon 630.

Αντίστοιχο αισθητήρα αναμένεται να δούμε και από την Apple για το iphone 8 χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έσβησε το αστέρι του Millennium
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έσβησε το αστέρι του "Millennium"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ