2017-06-29 14:22:18
Φωτογραφία για ΣΤΟ GP ΚΙΝΑΣ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤHN ΠΙΣΤΑ..
Μετά την China F1 Racing Team Limited, η οποία φαίνεται πως θα αποτελέσει το... νέο αίμα στη Formula1, φέρεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από δεύτερη ομάδα από την Κίνα. Οι Ασιάτες φαίνεται πως βλέπουν κάτι το διαφορετικό στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ώστε να εκφράζουν το ενδιαφέρον για εμπλοκή τους στο σπορ. 

Σύμφωνα με το Auto Motor und Sport, πρόκειται για μία ομάδα, η οποία θα συνεργαστεί με ισπανική από την F2, τη Racing Enginneering ή την Campos Racing, ώστε να θέσει τις βάσεις για την εμπλοκή στην F1. Άλλωστε, η Campos είχε μπει στο σπορ πριν από μερικά χρόνια, αλλά αμέσως πουλήθηκε στη Marussia, που μετέπειτα έγινε Manor, η οποία χρεοκόπησε. Βέβαια, παίζει το ενδεχόμενο επιστροφής της, καθώς είναι ορατό το ενδεχόμενο αγοράς της, επίσης από Κινέζους. 

Με αυτόν τον τρόπο, όλα δείχνουν ότι η FIA και η Liberty Media θα πετύχουν τον στόχο τους, δηλαδή να έχουμε 12 ομάδες και όχι 10, επιθυμία που εξέφρασε και ο Ζαν Τοντ. Βέβαια, οι υποψήφιες ομάδες θα πρέπει να πείσουν τη FIA ότι θα είναι ανταγωνιστικές, ώστε να γίνουν αποδεκτές και να μην έχουμε ξανά περιπτώσεις Manor. kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ