2017-07-01 17:28:12
Φωτογραφία για Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για τον Θοδωρή Αθερίδη που δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε!
Μια αποκάλυψη που «τρομάζει» Η Σμαράγδα Καρύδη είναι στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του Down Town και στον τίτλο της συνέντευξής της διαβάζουμε: «Το κίνημα του «Ψόφα» το σιχαίνομαι!». Η ηθοποιός μιλάει για το μίσος που συναντά κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας σόκαρε όταν αποκάλυψε τι εύχονταν κάποιοι στον Θοδωρή Αθερίδη, όταν πήρε θέση υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα του 2015.

Πώς βλέπεις τον πρώην γείτονά σου, τον Χρανιώτη;

Γλύκας είναι. Τον παρακολούθησα όταν άρχισα να το βλέπω. Και στο παιχνίδι έδειξε φοβερό χαρακτήρα και του βγήκε η καλή του ψυχή. Γιατί έχει καλή ψυχή ο Γιώργος. Μπορεί να μην είμαστε κολλητοί, αλλά μόνο καλά λόγια έχω να πω γι αυτόν.

Για όλους καλά λόγια λες.

Μα, δεν θα έλεγα κακά λόγια για κανέναν! Πόσο μάλλον δημόσια. Σαφώς και για κάποιους δεν έχω καλή γνώμη, αλλά δεν θα το πω ποτέ. Το κίνημα «ψόφα» το σιχαίνομαι. Και το κίνημα της κατινιάς και της κακίας και της μιζέριας και το κίνημα του «Βγάλε τον καρκίνο».


Εσένα σου γράφουν στο Instagram κάτι κακό;

Το Instagram ευτυχώς είναι ένα μέσο που έχει ελάχιστα σχόλια. Δεν έχει το ξεκατίνιασμα, τη χολή και την κακία του Facebook. Εκεί εύχονται ο ένας στον άλλον καρκίνο. Στον Θοδωρή το εύχονταν κάθε μέρα, όταν πήρε θέση υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα, το καλοκαίρι του 15. Του στοίχισε πολύ αυτό και σε κοινό εκείνη την περίοδο. Το φοβάμαι αυτό το σκληρό μίσος. Νομίζω ότι η πιο σταθερή αξία στη ζωή μας είναι να υπερασπιζόμαστε τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Πηγή: marymary.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Apple αφαιρεί το 3D touch στο ios 11
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Apple αφαιρεί το 3D touch στο ios 11
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ