2017-07-03 15:25:08
Φωτογραφία για ΥΠΟΘΕΣΗ NOOR1-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:Αν συμβεί κάτι στην οικογένειά μου θα είσαι ηθικός αυτουργός
Ο κ. Καμμένος ξεκίνησε την τοποθέτησή του στη Βουλή αναλύοντας την οικονομική κατάσταση της χώρας στην συνέχεια κατηγόρησε τον

Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Απαντώντας στην κατηγορία του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι χρησιμοποιεί τα ελικόπτερα ως χόμπι, ο κ. Καμμένος απάντησε αναλύοντας τον κανονισμό που υπάρχει και γιατί πετάει στην θέση του συγκυβερνήτη.

Είπε ακόμα ότι το έκαναν και άλλοι στο παρελθόν και είπε επίσης: ναι, χρησιμοποιώ τα μέσα για να είμαστε κοντά στους στρατεύσιμους. Μένουμε στα στρατόπεδα, μένουμε στα πλοία και συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο κι αν αυτό σας ενοχλεί. Για την αναφορά στο παιδί του και την ανάρτηση στο twitter είπε: «Η ΝΔ από κοινού ενεργεί με στόχο τα παιδιά μου. Η εφημερίδα «Γαύρος» έγραψε ότι εγώ και τα παιδιά μου θα αρχίσουμε να ζούμε τον εφιάλτη μας. Αυτή είναι η πρακτική των νταβατζήδων της ενημέρωσης. Οτιδήποτε συμβεί σ΄εμένα και στην οικογένειά μου θα είστε ηθικοί αυτουργοί».


«Θα σας πω ακριβώς τον διάλογο που είχα. Ενημερώθηκα από τον δημοσιογράφο Τριανταφυλλόπουλο. Ο Γιαννουσάκης επιβεβαίωσε την εμπλοκή του Ευάγγελου Μαρινάκη στην υπόθεση που αφορά το Noor1. Κατά λέξη ο ίδιος ο ισοβίτης επαναλαμβάνει και επιβεβαιώνει την εμπλοκή του συγκεκριμένου επιχειρηματία. «Ο Ευάγγελος Μαρινάκης γνώριζε από την πρώτη στιγμή την εμπλοκή του Κοτσώνη στο Noor1″. Εγώ τον υποχρέωσα τον Ιούνιο του 2015 να τα πει αυτά;», είπε ο κ. Καμμένος.

«Αυτές οι συγκεκριμένες καταθέσει είναι από τον Ιούνιο του 2015 και αυτές τις καταθέσεις μου επανέλαβε ο ισοβίτης. Ο ίδιος λέει ότι ούτε τον ξέρει ούτε θέλει να τον γνωρίσει τον Μαρινάκη. Δεν γνωρίζω την εισαγγελέα», είπε ο κ. Καμμένος. Ο κ. Καμμένος είπε ακόμα ότι και ο αδελφός του να ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά και βουλευτής του κόμματός του να ήταν θα τον κατήγγειλε.

«Ο σύζυγος της Αλεξίας Μπακογιάννη ο κ. Παπαδόπουλος εργάζεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πιστόλι του. Τα παίρνει στα ίσα», είπε ακόμα.

Απαντώντας στην Φώφη Γεννηματά, είπε: «Όταν φωτογραφίζεσαι εν μέσω δυο προέδρων του Γεωργίου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη την επομένη έρευνας που λέει ότι βρέθηκε έμβασμα, τους καλύπτεις ή δεν τους καλύπτεις;»

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Μάκης Βορίδης ο οποίος είπε:

«Είμαι υπερήφανος για την δουλειά που κάνω. Στο δικηγορικό λειτούργημα μόνο αστοιχείωτοι δεν αντιλαμβάνονται την διαφορά της άσκησης του νομικού λειτουργήματος με την πολιτική. Ουδέποτε υπήρξα δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Του κ. Κουρτάκη ναι. Ο κ. Καμμένος είπε ότι υπάρχουν συμφέροντα εντός της ΝΔ. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι: όταν ένας υπουργός ομιλεί με έναν ισοβίτη 12 φορές και τον καλεί ο υπουργός 4 φορές και μιλάει για υπόθεση ναρκωτικών, δεν μιλάει για το ότι η κυβέρνησή του με νόμο κατέστησε πιο εύκολη την αποφυλάκιση καταδικασμένων για υποθέσεις ναρκωτικών.

Όταν του στέλνει μήνυμα και του λέει: αργεί; Θα έρθει; Και μέσα στα μεσάνυχτα εμφανίζεται μια εισαγγελέας που πηγαίνει να πάρει κατάθεση εκτός της περιφέρειάς της, είναι τυχαίο; Όταν δημοσιεύονται συνομιλίες στο διαδίκτυο ανακριτικού υπαλλήλου που ακούγεται να λέει στον καταδικασμένο: «Μα ο Μαρινάκης είναι αθώος. Δεν με ενδιαφέρει πρέπει να καταδικαστεί γιατί έτσι θα συνδεθεί με τον Μητσοτάκη και θα μείνει ο Τσίπρας 10 χρόνια στην εξουσία».

Και αναρωτήθηκε: Μπορεί ο κ. Καμμένος να μας δώσει πειστικές εξηγήσεις αντί να κατηγορείτε το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Είστε απολογούμενος κύριε, δεν είστε κατήγορος. «Αν έχετε τα άντερα καταθέστε τώρα πρόταση μομφής», είπε ο υπουργός Άμυνας.   πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ