2017-07-03 18:30:32
Φωτογραφία για Survivor αποκάλυψη: Εδώ βρίσκονται τώρα Ντάνος, Μάριος, Βασάλος και Αναγνωστόπουλος...
Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Survivor 2017 έχει ξεκινήσει Οι τέσσερις παίκτες που παραμένουν στο reality επιβίωσης και διεκδικούν τις 100.000 ευρώ βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, τα σκηνικά στο Άλσος Βεΐκου, όπου θα διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο τελικός, έχουν στηθεί και πλέον η... μοναδική λεπτομέρεια είναι η τελευταία αποχώρηση!

Κωνσταντίνος Βασάλος ή Κώστας Αναγνωστόπουλος;

Αυτό είναι το δίλημμα στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν απόψε (03/07/2017) οι τηλεθεατές του Survivor.

Ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα βρεθεί μαζί με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στον ημιτελικό του reality.

Πού βρίσκονται, όμως, τώρα οι τέσσερις φιναλίστ του reality επιβίωσης;

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για να… φυγαδευτούν οι παίκτες από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έφτασαν μέσω Φρανκφούρτης από τον Άγιο Δομίνικο, στήθηκε κυριολεκτικά ολόκληρη… επιχείρηση.

Το μαύρο βαν που τους μετέφερε έκανε για… ώρες βόλτες στην Αθήνα, προκειμένου ο οδηγός και τα μέλη της παραγωγής να σιγουρευτούν ότι δεν τους έχει ακολουθήσει κάποιος δημοσιογράφος ή φωτορεπόρτερ.

Τελικά, το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σε πολυτελές παραλιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα της Αττικής, με τους τέσσερις παίκτες να βρίσκονται από εκείνη την ώρα στα δωμάτιά τους με εντολή της παραγωγής και να μην έχουν καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ