2017-07-10 19:53:08
Φωτογραφία για Πιστεύετε πως το iphone σας έχει γίνει πολύ βαρετό ακόμη και με το jailbreak?
Είναι γεγονός πως με το jailbreak είναι πολύ πιθανό το iphone σας να "βαρύνει" και να γίνει ίσως και κουραστικό στη χρήση του αν βάζετε πολλά tweaks η θέματα.

Έτσι καλό είναι αρκετά συχνά να φροντίζετε να καθαρίζεται το λειτουργικό του με εργαλεία όπως το κορυφαίο iCleaner και άλλα.

Δοκιμάστε εναλλακτικές πηγές αντί του jailbreak

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας χωρίς να έχετε jailbreak μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές λύσεις για εγκατάσταση εφαρμογών χωρίς την άδεια της Apple όπως είναι Cyrus Installer

AppValley

TuTuApp

Δώστε στη συσκευή σας νέα εμφάνιση

Η εμφάνιση του ios παρά το ότι έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων σε πολλούς από εμάς πιστεύουμε πως δεν είναι αρκετό ότι έχει κάνει η Apple για να μην την βαρεθούμε και αν θέλετε το jailbreak σας το επιτρέπει να αλλάξετε ολόκληρη την εμφάνιση με δεκάδες θέματα που είναι εντυπωσιακά ανάλογα με τα γούστα σας η ακόμη και tweaks που αλλάζουν την εμφάνιση σε συγκεκριμένες λειτουργίες όπως το κέντρο ελέγχου την οθόνη κλειδώματος και άλλα Lysithea X, AlternateControls 2, Charge Cydia Tweak Ζήστε μια ημέρα χωρίς jailbreak


Κάντε τη δοκιμή για να δείτε πως είναι η συσκευή σας χωρίς jailbreak για μια ημέρα και αν μπορείτε χωρίς αυτό με ασφαλή τρόπο.Απενεργοποιήστε το υπόστρωμα βάζοντας τη συσκευή σε Safe mode έτσι ώστε ούτε το jailbreak να χάσετε αλλά και εμποδίζοντας το να τρέχει για να δείτε και την συσκευή σας αλλά και τον εαυτό σας χωρίς αυτό.

Αγοράστε μια νέα συσκευή.

Μήπως ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσετε το παλιό σας iphone με ένα νεότερο έτσι ώστε να απολαύσετε και εσείς επιτέλους ότι καινούργιο έχει δώσει η Apple στους χρήστες?

Το ξέρω πως η τιμή του είναι ο παράγοντας που εμποδίζει πόλους να προχωρήσουν σε ένα καινούργιο αλλά είμαι σίγουρος πως αν το πιστέψετε σύντομα θα βρείτε τον τρόπο να αγοράσετε μια καινούργια συσκευή με μια σχετική οικονομία.

Αν τέλος τα έχετε δοκιμάσει όλα αυτά και εξακολουθείτε να πιστεύετε πως το iphone σας είναι το ίδιο βαρετό τότε μάλλον θα πρέπει να μετακομίσετε σε ένα λειτουργικό όπως του Android όπου θα βρείτε και μια μεγάλη γκάμα συσκευών ανάλογα με τα οικονομικά σας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ