2017-07-10 23:13:24
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο: Πώς «πλήρωσε» τις διακοπές στην Κουρούτα...
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν μετέχει σήμερα στη σύνοδο του Eurogroup καθώς λόγω ωτίτιδας οι ιατροί του απαγόρευσαν να ταξιδέψει αεροπορικώς, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου.

Στο Eurogroup τον κ. Τσακαλώτο αντικαθιστά ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, Γ. Χουλαράκης, που ούτως ή άλλως παρίσταται στην ίδια σύνοδο όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Πάντως, για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, το θέμα Ελλάδας δεν υπάρχει στην ατζέντα.

Στο σημερινό (τελευταίο πριν τις θερινές διακοπές) Eurogroup που λαμβάνει χώρα στις Βρυξέλλες, κυριαρχούν οι τράπεζες και οι εξελίξεις στην Ιταλία.

Σε ρυθμούς διακοπών κύλησε το τριήμερο για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Ηλεία.

Έργα και… ημέρες του υπουργού Οικονομικών στην παραλία της Κουρούτας με ρακέτες, χαλάρωση και τελικά… βαριά ωτίτιδα!

Ο «τσάρος» της Ελληνικής Οικονομίας, μετά την εξασφάλιση της δόσης από τον ESM, είπε να πάρει μια ανάσα στο νομό Ηλείας, συνοδευόμενος πάντα από το Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θοδωρή Μιχόπουλο.


Έτσι ο φακός «έπιασε» σε πολλά σημεία τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα την παραμονή του στην παραλία της Κουρούτας και στη Στροφή του Κότσιφα, όπου πέρα από το φαγητό, απόλαυσε για αρκετές ώρες την παραλία παίζοντας beach volley και ρακέτες, οικογενειακώς αλλά και με άλλους παραθεριστές….

Όπως έχουμε ήδη προαναφέρει, πάντως, ο υπουργός των Οικονομικών έφυγε από την Ηλεία έχοντας «κληρονομήσει» και μια οξεία ωτίτιδα, που τον ανάγκασε να μην μεταβεί στις Βρυξέλλες για το Eurogroup…
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ