2017-07-12 13:38:12
Φωτογραφία για Ντάνιελ Κρεγκ και Αντέλ στη νέα περιπέτεια του θρυλικού 007;
Ο 49χρονος Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει υποψήφιος, για να ερμηνεύσει εκ νέου τον Τζέιμς Μποντ. Σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ, ο Βρετανός ηθοποιός θα επιστρέψει, κατά πάσα πιθανότητα, στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα του Ίαν Φλέμινγκ.

Μάλιστα, φαίνεται πως δεν θα είναι ο μόνος, αφού, σύμφωνα με τη The Mirror, στη νέα ταινία, θα επιστρέψει και η Αντέλ, φροντίζοντας για τη μουσική επένδυση.

Οι φήμες ότι ο Κρεγκ δεν θα συνέχιζε ως Μποντ ξεκίνησαν πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Spectre», το 2015, από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός. Τώρα, όμως, νέες πληροφορίες θέλουν τον διάσημο Βρετανό να έχει αλλάξει γνώμη, ενώ η παραγωγός της σειράς, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, φαίνεται να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην επόμενη ταινία του 007.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι προτιμά να κόψει τις φλέβες του, παρά να υποδυθεί ξανά τον Μποντ. Ο ίδιος είχε, επίσης, δηλώσει ότι είναι δυσβάσταχτο να διατηρεί την εικόνα που θέλει να προβάλλει ο Μποντ και ότι, στην τελευταία ταινία, έδωσε τα πάντα.

Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι είναι αποφασισμένη να πείσει την Αντέλ να τραγουδήσει το σάουντρακ της νέας ταινίας, κάτι που είχε κάνει για το «Skyfall», την πλέον κερδοφόρα ταινία της κινηματογραφικής σειράς. Μάλιστα, ήταν το τραγούδι που κέρδισε Grammy, Χρυσή Σφαίρα, Όσκαρ και Brits.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ