2017-07-15 22:19:43
Φωτογραφία για “Ψάρεψε” μια γυναικεία τσάντα από τον πάτο της θάλασσας! Όταν την άνοιξε και είδε τι είχε μέσα…
Όταν η τσάντα μιας μητέρας εξαφανίστηκε πριν από 25 χρόνια στην επαρχία Anderson στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, η γυναίκα είχε αναστατωθεί που είχε χάσει πολύτιμα οικογενειακά κειμήλια. Αλλά δεκαετίες αργότερα, συνέβη κάτι απίστευτο: η κλεμμένη τσάντα της επεστράφη σχεδόν σε τέλεια κατάσταση.

Στις 4 Ιουλίου, ο Ben Meyers και ένα 11χρονο αγόρι ψάρευαν στην προβλήτα στη λίμνη Hartwell, της Νότιας Καρολίνας, όταν το παιδί έπιασε κάτι βαρύ με το καλάμι ψαρέματος, πιστεύοντας ότι είναι ένα μεγάλο ψάρι.

Όμως η ψαριά δεν ήταν τίποτα άλλο από την κλεμμένη τσάντα. Ο Meyers την άνοιξε και κοίταξε στο εσωτερικό της. Έβγαλε μερικές πιστωτικές κάρτες και κάποιες κάρτες καταστημάτων, που πλέον δεν υπήρχαν καν, και αμέσως αναγνώρισε το όνομα, που ανήκε σε οικογενειακή φίλη. Επικοινώνησε με τη γυναίκα και της επέστρεψε την τσάντα με τα περιεχόμενά της. H γυναίκα αναγνωρίστηκε ως η April Bolt.


Το 1992, άφησε την τσάντα της στο σκάφος της στην προβλήτα, όσο η ίδια με τον σύζυγό της, τον Kyle Bolt, έτρωγε δείπνο με τους γονείς της. Τότε ήταν 32 ετών και πρόσφατα είχε γίνει μητέρα.

Ανέφερε ότι υπήρχαν δύο ψαράδες κοντά, αλλά δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσαν να της κλέψουν την τσάντα της.

Όταν επέστρεψαν από το οικογενειακό δείπνο, η τσάντα της είχε εξαφανιστεί. «Είχα ταραχτεί, έκλαιγα,» δήλωσε η April στον τηλεοπτικό σταθμό WHNS. «Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω πολλή γραφειοκρατεία για να ακυρώσω όλες τις πιστωτικές κάρτες και το δίπλωμα οδήγησης. Το πιο σημαντικό είναι ότι το αγοράκι μου ήταν 15 μηνών και όλες οι φωτογραφίες του ήταν μέσα στην τσάντα.»

Έτσι όταν έμαθε 25 χρόνια αργότερα ότι κατά λάθος ψάρεψαν την τσάντα, ένιωσε ενθουσιασμένη που τα πράγματά της της επεστράφησαν, αν και οι φωτογραφίες του γιου της είχαν καταστραφεί σε σημαντικό βαθμό μέσα στον νερό της λίμνης.

«Είναι περίεργο να τα βλέπω όλα ξανά 25 χρόνια μετά…Το πορτοφόλι, το άρωμα, το κραγιόν, τις πιστωτικές κάρτες, οικογενειακές φωτογραφίες, ένα μπλοκ επιταγών, μια χτένα…Είναι μια πραγματική χρονοκάψουλα!» δήλωσε η April.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ