2017-07-16 19:10:35
Φωτογραφία για Sky Crest:Η βίλα των 4.5 εκατ.ευρώ είναι το αρχιτεκτονικό θαύμα της Μυκόνου!(εικόνες)
Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές -σε θέα αλλά και κατασκευή- βίλες της Μυκόνου και η φήμη της έχει φτάσει μέχρι και τους New York Times!

Ο λόγος για την περίφημη Sky Crest, στην περιοχή Τούρλο, η οποία εκτός από την υψηλής αισθητικής πολυτέλεια και τις ανέσεις που προσφέρει στους φιλοξενούμενους της, η πανοραμική θέα προς τη χώρα, τους φημισμένους ανεμόμυλους και το νέο λιμάνι, το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τη Δήλο αλλά και η εμπειρία του ηλιοβασιλέματος ή των φώτων της νυχτερινής, κοσμοπολίτικης Μυκόνου, την κάνει πραγματικά μοναδική.Πρόκειται για μία πραγματικά εντυπωσιακή -σε ιδέα και σύλληψη- κατασκευή τριών επιπέδων, λαξευμένη ουσιαστικά μέσα στη βραχώδη κορυφογραμμή του λόφου, που μοιάζει να κρέμεται αριστοτεχνικά στον γκρεμό, χωρίς να αποτελεί σε καμία περίπτωση «ξένο σώμα» στο περιβάλλον της περιοχής.

Η βίλα Sky Crest, την οποία πολλά μεσητικά γραφεία, με κορυφαίο το Christie’s Real Estate, την έχουν σε περίοπτη θέση της λίστας των «προς πώληση» εξοχικών κατοικιών, ξεχωρίζει κυρίως για την αρχιτεκτονική και την εσωτερική -κυκλαδίτικης αισθητικής και τεχνοτροπίας- μίνιμαλ διακόσμηση της
. Σε οικόπεδο έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων, η-650 τετραγωνικών- βίλα περιλαμβάνει συνολικά πέντε υπνοδωμάτια, με τα αντίστοιχα σε αριθμό μπάνια, καλύπτοντας με άνεση τη φιλοξενία δέκα ατόμων. Ειδικότερα, τα δύο υπνοδωμάτια με διπλά χτιστά κρεβάτια βρίσκονται στην κύρια κατοικία, ενώ τα άλλα δύο σε δύο μεγάλους ξενώνες που μπορούν να διατηρούν στο ακέραιο την ιδιωτικότητα τους. Μία επιπλέον κρεβατοκάμαρα διατίθεται σε έναν επιπλέον χώρο, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες του προσωπικού.

Η εσωτερική της διακόσμηση ακολουθεί τις επιταγές της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής(ξύλινα ταβάνια με δοκάρια, ολόλευκο χρώμα, μίνιμαλ αισθητική) αποδίδοντάς τες με ένα ξεχωριστά μοντέρνο και υψηλής αισθητικής γούστο, ενώ το τζάκι στο χώρο του σαλονιού αποπνέει μία αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας. Ιδιαίτερο πλεονέκτημα της κατοικίας είναι οι τεράστιες τζαμαρίες, όλες προσανατολισμένες προς τη θάλασσα, αφήνοντας το απέραντο γαλάζιο να ταξιδεύει τους φιλοξενούμενους της στο Αιγαίο Πέλαγος. Οι έξτρα παροχές της συνίστανται σε Α/C, CD, DVD, τηλεόραση, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων και υπηρεσία πλυντηρίου.

Επιμελώς προσεγμένος είναι και ο εξωτερικός, πετρόκτιστος χώρος της βίλας, που καλύπτεται από μία μεγάλη πισίνα, η οποία μοιάζει να ευθυγραμμίζεται με τον ορίζοντα της θάλασσας, πέριξ της οποίας υπάρχουν μοντέρνες σεζλόνγκ, ξύλινη πέργκολα ως χώρος σκίασης, υπέροχα έπιπλα εξωτερικού χώρου, μεγάλος χτιστός καναπές, χτιστή τραπεζαρία φαγητού και barbeque, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα για αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς, χαλάρωσης και ευεξίας.

Η βίλα Sky Crest διατίθεται προς πώληση από το μεσητικό γραφείο του Christie’s Real Estate αντί του ποσού των 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ στην ίδια τιμή θα την βρείτε και στην ελληνική Ploumis Sotiropoulos. Παρ’ όλα αυτά, μετά και από μία σύντομη διερεύνηση στο διαδίκτυο, η εξοχική κατοικία διατίθεται και προς μίσθωση με την εβδομάδα, σε τιμές που ορίζονται έπειτα από επικοινωνία με μεσητικά γραφεία. Μαζί με την ενοικίαση της παρέχονται επιπλέον luxurous υπηρεσίες, όπως σεφ, ασφάλεια, σκάφος ακόμα και ελικόπτερο πηγή
epixirimatias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ