2017-07-17 10:33:09
Φωτογραφία για Μισό… βήμα πριν την ολοκλήρωση το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα
Με τον έλεγχο και την σταθεροποίηση των προδιαγραφών που πρέπει να έχει το νερό των δυο πισινών (μεγάλης και μικρής), ολοκληρώνονται οι εργασίες στο νέο Κολυμβητήριο της Λάρισας, στη συνοικία της Νέας Πολιτείας.

Μετά τη σταθεροποίηση των απαιτούμενων προδιαγραφών του νερού, το Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας θα είναι έτοιμο για τη δοκιμαστική λειτουργία από αθλητές κολυμβητικών συλλόγων της Λάρισας, ενώ τονίζεται πως πριν μερικές ημέρες, ο Δήμος Λαρισαίων έλαβε την άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων από τη διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο νέο Κολυμβητήριο βρέθηκε, για άλλη μια φορά το πρωί της Παρασκευής, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, τη γενική γραμματέα του Δήμου κ. Β. Μόσιαλου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου. Κατά την επίσκεψη διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών, όπως ειχαν συμφωνηθεί σε επίσκεψή που είχε πραγματοποιήσει προ εικοσαημέρου.

Σημειώνεται ότι πέραν των εργασιών στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων, συνεργεία υπηρεσιών του Δήμου, προχώρησαν και στη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του Κολυμβητηρίου, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα που επικρατούσε μέχρι πριν μερικές εβδομάδες.

Δείτε φωτογραφίες:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
4 ακόμα smartphones από τη Nokia
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
4 ακόμα smartphones από τη Nokia
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ