2017-07-17 13:19:32
Φωτογραφία για Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ,τα 35 συν 5 και οι “φλόγες” της κομματικής αντιπαράθεσης
Η ψήφιση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ μετατίθεται από εβδομάδα σε εβδομάδα με ορισμένους να έχουν εισηγηθεί στον Πάνο Καμμένο να το “αφήσει για τον Σεπτέμβριο”. Οι πληροφορίες του Militaire.gr  αναφέρουν ότι ο ΥΕΘΑ δεν έχει αποδεχτεί αυτή την εισήγηση κι έχει ζητήσει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο εντός του Ιουλίου. Δεν έχουν μείνει και πολλές ημέρες.

Όσο οι μέρες περνούν οι “πονηριές” κάποιων για να εκμεταλλευθούν την καθυστέρηση από τη ψήφιση του νομοσχεδίου, πληθαίνουν. Μια απ΄ αυτές τις “πονηριές” απειλεί να τινάξει στον αέρα την ρύθμιση για τη παραμονή πέρα από τα 35 χρόνια όσων επιθυμούν να παραμείνουν. Κι αυτό γιατί κάποιοι επιχειρούν να “φορτώσουν” την συγκεκριμένη ρύθμιση με την επαναφορά πολλών στελεχών εκτός οργανικών θέσεων που έφυγαν ,ειδικά από την ΠΑ. Τι θα συμβεί αν “περάσουν” οι “ρυθμίσεις” που υπογείως προσπαθούν να περάσουν; Θα υπάρξει οικονομική επιβάρυνση 13 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως! Αν αυτό πάει στο υπουργείο Οικονομικών είναι μάλλον βέβαιο ότι η ρύθμιση για τα 35 χρόνια θα τεθεί συνολικά υπό αμφισβήτηση και θα την “πληρώσουν” τα εν ενεργεία στελέχη.


Όλα αυτά δεν είναι άσχετα με την σφοδρή κομματική αντιπαράθεση της τελευταίας περιόδου μεταξύ ΝΔ και Καμμένου. Ελπίζουμε ότι οι “φλόγες” της “μάχης” δεν θα περάσουν και στον χώρο της Άμυνας και όλοι θα δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Και ο Καμμένος που πρέπει να προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου και η ΝΔ που πρέπει να καταλάβει ότι η Εθνική Άμυνα δεν προσφέρεται για κομματικά παιχνίδια.

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CF%84%CE%B1-35-%CF%83%CF%85%CE%BD-5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έχεις tablet; - Πλήρωνε φόρο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έχεις tablet; - Πλήρωνε φόρο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ