2017-07-17 16:28:57
Φωτογραφία για Σαρωτικό το πέρασμα της καταιγίδας στη δυτική Αχαΐα - Ολοκληρωτική καταστροφή στις καλλιέργειες - Πλημμύρισαν και κόπηκαν δρόμοι [photos]
Σαρωτικό το πέρασμα της καταιγίδας στη... δυτική Αχαΐας που τη "χτυπάει" για μια ακόμη φορά προκαλώντας ολοκληρωτικές καταστροφές στις καλλιέργειες και τις υποδομές της, κυρίως στην οδοποιία.

Όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες, μεγάλη καταστροφή έχει υποστεί η καλλιέργεια του καρπουζιού, ολοκληρωτική η απελοκαλλιέργεια. Το χαλάζι "έκαψε" τους καρπούς και οι καλλιεργητές βρίσκονται σε απόγνωση. Η δυτική Αχαΐα, δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει την ευκαιρία να προωθήσει την παραγωγή της, την ώρα που είναι έτοιμη. Οι πρόσφατες κακοκαιρίες έχουν φέρει σε δυσμενη θέση τις αγροτικές οικογένειες που εργάζονται και περιμένουν έξι μήνες να πρωηθήσουν τη σοδειά.

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας προκάλεσε καταστροφές και στο αγροτικό οδικό δίκτυο, το οποίο δεν ήθελε και πολύ... Τα προβλήματα υπήργαν, απλα τώρα διογκώθηκαν. Μεγάλες ήταν και οι καταστροφές σε αγροτικές εγκαταστάσεις, ποιμνιοστάσια και παραλιακές επιχειρήσεις που ο αέρας "σήκωσε" στον αέρα σκεπές και εξοπλισμό!

Επίσης μεγάλες καταστροφές υπέστησαν και τα θερμοκήπια!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ