2017-07-17 19:12:46
Φωτογραφία για ΠΛΟΥΣΙΟ φινάλε στο Silverstone με νικητή τον Hamilton
Για 4η συνεχή χρονιά ο Lewis Hamilton κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα της πατρίδας του και συγκεκριμένα το γκραν πρι που διεξήχθη στην πίστα του Silverstone. Ο πιλότος της Mercedes ξεκίνησε από την πρώτη θέση και χωρίς να αντιμετωπίσει καμία απολύτως δυσκολία, ακόμα και πίεση από τους αντιπάλους του ήταν αυτός που είδε πρώτος την καρό σημαία.

Άρπαξε την ευκαιρία

Πίσω από τον Hamilton τερμάτισε ο Bottas που άρπαξε την ευκαιρία μόλις δύο γύρους πριν τον Άτυχος ο Kimi. Τυχερός ο Bottas...τερματισμό και ενώ βρισκόταν τρίτος. Ο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεύτερος, Kimi Raikkonen με Ferrari, αντιμετώπισε πρόβλημα με ένα από τα ελαστικά και αναγκάστηκε να μπει στα πιτς για αλλαγή! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημειώσει η Mercedes το απόλυτο 1-2 και να ξεφύγει στην βαθμολογία έναντι της Ferrari.

Χαμός στο... τέλος 

Το βάθρο συμπλήρωσε τελικά ο Raikkonen παρά το χάσιμο χρόνο στον προτελευταίο γύρο σώζοντας..
. κάπως την εμφάνιση της ιταλικής ομάδας. Και αυτό διότι ο Vettel με την δεύτερη Ferrari κατάφερε να Τα ελαστικά έπαιξαν το ρόλο τους στους δύο τελευταίους γύρουςτερματίσει στην 7η θέση καθώς δύο γύρους πριν τον τερματισμό, το εμπρός αριστερό ελαστικό διαλύθηκε και έτσι αναγκάστηκε να μπει στα πιτς για να μπορέσει να... τερματίσει. Παρ' όλα αυτά, ο Γερμανός διατήρησε την πρώτη θέση στην βαθμολογία των οδηγών, με διαφορά μόλις ένα βαθμό από τον Hamilton. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Verstappen με Red Bull ενώ ο δεύτερος πιλότος της ομάδας, Daniel Ricciardo ακολούθησε στην 5η θέση έχοντας εκκινήσει από την 19η! Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Hulkenberg, Vettel, Ocon Perez και Massa.

Θέαμα στο τέλος

 O αγώνας της Βρετανίας αποδείχτηκε συγκλονιστικός και ιδίως στο τελείωμά του, με όλα τα παραπάνω Άλλος ένας αγώνας και μετά... διακοπές!που συνέβησαν. Τα αποτελέσματα ήταν τέτοια που έφεραν σημαντικές αλλαγές στην βαθμολογία και δείχνουν να αλλάζουν τις ισορροπίες κυρίως στην κατάταξη. Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στις 30 Ιουλίου στην Ουγγαρία, ένας αγώνας πολύ σημαντικός λίγο πριν φύγουν οι πιλότοι για τις... καλοκαιρινές τους διακοπές. kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ