2017-07-17 22:57:48
Φωτογραφία για ΗΠΑ Πολίτης καλεί αστυνομικούς για ληστεία και αυτοί την ...σκότωσαν.
Το μοναδικό κράτος στον κόσμο που ''εκτίθεται'' τόσο στην ''γκάφα''και τα λάθη που οδηγούν στον θάνατο χιλιάδες αθώους πολίτες,απο τους άσχετους αστυνομικούς του είναι οι ΗΠΑ.

Σε μια τόσο μεγάλη χώρα η οποία έχει μεγάλη εγκληματικότητα δυστυχώς οι αστυνομικοί της δεν εχουν την εκπαίδευση που εχουν οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί των. Πόσες φορές δεν έχουμε δει να πυροβολούν και να εκτελούν πολίτες μέσα στα αυτοκίνητά τους,η οταν απλά κρατούν μαχαίρι (άσχετοι το να τους αφοπλίζουν) η οταν αρνούνται λόγω πχ μέθης να σηκώσουν ψηλά τα χέρια..Τους πυροβολούν απλά ..Αυτό εχουν μάθει Ζήτημα άρτιας εκπαίδευσης και ψυχολογικής παρακολούθησης των αστυνομικών θέτουν οι αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ, μετά και το τελευταίο θανατηφόρο περιστατικό στη Μινεάπολη, όπου αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν μία 40χρονη γυναίκα, η οποία προηγουμένως, είχε ειδοποιήσει για πιθανή ληστεία στο διπλανό της διαμέρισμα.


Η γυναίκα με καταγωγή από την Αυστραλία, κάλεσε τον αριθμό 911, ο οποίος είναι για τα επείγοντα, προκειμένου να ειδοποιήσει για πιθανή ληστεία στην περιοχή της. Λίγη ώρα αργότερα, η Justine Ruszczyk έπεφτε νεκρή από τη σφαίρα του αστυνομικού που έσπευσε στο σημείο. Η αστυνομία δεν έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τις συνθήκες που συνέβη το ατυχές περιστατικό.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί μία αύξηση των θανατηφόρων κρουσμάτων από λανθασμένες ενέργειες αστυνομικών.

«Οι ερευνητές εργάζονται προκειμένου να διαλευκανθούν τα ακριβή γεγονότα και να διαπιστωθούν οι τυχόν ευθύνες των αστυνομικών», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ