2017-07-19 10:18:52
Φωτογραφία για Πώς ενεπλάκη στη σπείρα της κοκαΐνης επιχειρηματίας - Τι λέει ο δικηγόρος του
Ελεύθερος και δικαιωμένος είναι ο ένας από τους δύο Λαμιώτες επιχειρηματίες που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της σπείρας που εισήγαγε κοκαΐνη από την Βολιβία στην Ελλάδα.

Ο 35χρονος άνδρας που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη της κυρίας Ανακρίτριας του 5ου Τακτικού Τμήματος του Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του Δημήτρης Γουβέτας, ο πελάτης του δεν είχε καμία σχέση με την σπείρα, επιρρίππτοντας ευθύνες για την εμπλοκή του στην υπόθεση στον άλλο Λαμιώτη επιχειρηματία που κρίθηκε προφυλακιστέος.

"Αιτία αυτής της άδικης δίωξής του στάθηκε το γεγονός ότι άλλος κατηγορούμενος, κάτοικος Λαμίας και ήδη προσωρινώς κρατούμενος, συνεννοούμενος με τρίτο κατηγορούμενο, επίσης ήδη προσωρινώς κρατούμενο, για την μελλοντική αποστολή κάποιου δέματος, φέρεται να έδωσε στον τελευταίο τα στοιχεία του εντολέα μου, τον οποίο γνώριζε από τον χώρο εργασίας του, προκειμένου να εμφανιστεί αυτός σαν παραλήπτης." επισημαίνει μεταξύ των άλλων ο κύριος Γουβέτας.


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του δικηγόρου του 35χρονου επιχειρηματία:

 «Ο εντολέας μου, 35 ετών, οικογενειάρχης, πατέρας ανηλίκου τέκνου και σκληρά εργαζόμενος, εμφανίστηκε εμπλεκόμενος σε μία ποινική υπόθεση, με την οποία δεν έχει την παραμικρή σχέση, σύρθηκε σε πρωτόγνωρες για αυτόν διαδικασίες και είδε το όνομά του να διασύρεται στην κοινωνία της Λαμίας.

Αιτία αυτής της άδικης δίωξής του στάθηκε το γεγονός ότι άλλος κατηγορούμενος, κάτοικος Λαμίας και ήδη προσωρινώς κρατούμενος, συνεννοούμενος με τρίτο κατηγορούμενο, επίσης ήδη προσωρινώς κρατούμενο, για την μελλοντική αποστολή κάποιου δέματος, φέρεται να έδωσε στον τελευταίο τα στοιχεία του εντολέα μου, τον οποίο γνώριζε από τον χώρο εργασίας του, προκειμένου να εμφανιστεί αυτός σαν παραλήπτης.

Επισημαίνω ότι τελικά ο εντολέας μου δεν παρέλαβε ποτέ κανένα δέμα ούτε καν υπήρξε η όποια αποστολή δέματος προς αυτόν, ενώ δεν υφίσταται στη δικογραφία το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο σε βάρος του, τούτο δε παρά την πολύμηνη αστυνομική έρευνα, περιλαμβάνουσα και παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Δυστυχώς ο εντολέας μου αντιμετωπίστηκε σαν "παράπλευρη απώλεια" κατά το σχηματισμό μίας ογκωδέστατης δικογραφίας σε βάρος δεκάδων προσώπων, αγνώστων σε εκείνον.

Η κρίση της Ανακρίτριας του 5ου Τακτικού Τμήματος του Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ότι ο εντολέας μου πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς κανέναν απολύτως περιοριστικό όρο αποτελεί μία πρώτη δικαίωση για εκείνον και την οικογένειά του, στην οποία ήδη επέστρεψε. Διατηρώ εδραία την πεποίθηση ότι σύντομα θα λήξει και τυπικά αυτή η ταλαιπωρία του»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ