2017-07-21 15:00:28
Φωτογραφία για Linkin Park / Chester Bennington (VIDEO)
Ο τραγουδιστής των Linkin Park κρεμάστηκε στο σπίτι του στη νότια Καλιφόρνια, γράφοντας το δικό του τραγικό τελευταίο στίχο στη ζωή του... που μόνο στρωμένη από ροδοπότελα δεν ήταν!

Ο Chester Bennington ήταν παντρεμένος και είχε 6 παιδιά από δύο συζύγους. Ο τραγουδιστής, όμως δεν κατάφερε ποτέ να γίνει πραγματικά ευτυχισμένος. Όταν ήταν παιδί κακοποιήθηκε από έναν άντρα και αυτό φαίνεται πως δεν κατάφερε ποτέ να το ξεπεράσει. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως είχε σκεφτεί και την αυτοκτονία λόγω αυτού του περιστατικού.

Ο Τσέστερ έδινε για χρόνια μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ο Bennington ήταν στενός φίλος του Chris Cornell, που αυτοκτόνησε τον Μάιο. Μαζί με τον κιθαρίστα των Linkin Park, Brad Delson, είχαν παίξει το τραγούδι του Leonard Cohen «Hallelujah» για τον κόσμο που είχε παραβρεθεί στην κηδεία του Chris Cornell. Αν ζούσε ο Cornell, σήμερα θα γιόρταζε τα 53α γενέθλιά του. Ο Chester του είχε γράψει μια ανοιχτή επιστολή την ημέρα που έγινε γνωστή η αυτοκτονία του.

Και όπως λέει ένα πολύ γνωστό τραγούδι των Linkin Park... "You tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter". Rest in Peace Chester Bennington!
 
olalathos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ