2017-07-21 17:13:30
Φωτογραφία για Η καλλονή ομογενής Ελεάννα Λιβαδίτη Γάμος αλά ελληνικά για την πρώην Miss Colorado
Το 2014 έφτασε ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου της Miss Universe, και μάλιστα υπήρξε η πρώτη Ελληνίδα πρώτης γενιάς που διεκδίκησε το στέμμα!

Τρία χρόνια μετά, ετοιμάζεται να ζήσει την ωραιότερη, μέχρι τώρα, μέρα της ζωής της, αφού θα ντυθεί νύφη!

Από την

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η πρώην Μις Κολοράντο Ελεάννα Λιβαδίτη παντρεύεται με τον αγαπημένο της Τάκη Ανδριανάκο την Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 19.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Αργος, εκεί όπου έγινε κι ο γάμος των γονιών της. Η πανέμορφη κοπέλα θέλει να τηρήσει πολλά από τα ελληνικά έθιμα, και μάλιστα το γλέντι -το οποίο θα γίνει στο ξενοδοχείο «Αμαλία» του Ναυπλίου- αναμένεται τρικούβερτο, με ντόπιες λιχουδιές, χορό και τραγούδι. Ο γαμπρός, μάλιστα, είναι... κοντοχωριανός, αφού κατάγεται από την Τρίπολη.

Κόρη μεταναστών

Κόρη Ελλήνων μεταναστών, με μπαμπά από την Αργολίδα και μαμά από την Αστυπάλαια, η Ελεάννα ξεχώρισε πολύ νωρίς για την ομορφιά της, ωστόσο δεν βασίστηκε μόνο σε αυτή. Σπούδασε Ποινικό Δίκαιο στο πανεπιστήμιο του Γουαϊόμινγκ και στη συνέχεια εργάστηκε σε νομική και σε πετρελαϊκή εταιρία. Αν και η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ήρθε αβίαστα, εκείνη συνέχισε τις σπουδές της.


Με τον γοητευτικό Τάκη αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, και μάλιστα η ίδια ανάρτησε στο Instagram το εντυπωσιακό μονόπετρό της, ενώ στις περισσότερες φωτογραφίες της έχει δίπλα τον άνδρα της ζωής της. Το ζευγάρι, που ζει στο Ντένβερ, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και θα παραμείνει για έναν μήνα, ενώ οι φίλες της Ελεάννας φρόντισαν από πριν να οργανώσουν ένα πάρτι για τη μέλλουσα νύφη.

Οι νεόνυμφοι θα παραμείνουν μετά τον γάμο και τη δεξίωση στην Ελλάδα και είναι πολύ πιθανό να επισκεφτούν τα νησιά, για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος. Μάλιστα, για όσους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στη χώρα μας για το μυστήριο, το ζευγάρι έχει φτιάξει... γαμήλιο site, ενώ για να διευκολύνουν τους καλεσμένους έχουν κάνει λίστα δώρων στο διαδικτυακό κατάστημα γνωστής αλυσίδας.   πηγή
epixirimatias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ