2017-07-21 19:23:37
Φωτογραφία για Μύκονος: Ο Κροίσος με τις λευκές Rolls Royce και η οικογένεια με τα Patek Philippe
Οι δύο λευκές Rolls Royce κυλούσαν όσο πιο χαλαρά γινόταν στο κακοτράχαλο μονοπάτι-δρόμο που βγάζει στην Ψαρρού,

παρουσιάζοντας ένα αλλόκοτο θέαμα.

Ο Κροίσος ιδιοκτήτης τους δεν τις αποχωρίζεται ποτέ όπου καν πάει διακοπές κάθε χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι, αφού είναι τα αγαπημένα του αυτοκίνητα.

Τις είχε μαζί του τον χειμώνα στην Κουρσεβέλ, έχουν θεαθεί στην Σαρδηνία και το Κάπρι, ενώ προ ημερών έφτασαν στην Μύκονο, λίγο μετά τον ιδιοκτήτη τους, που προσγειώθηκε με το δικό του lear jet.

Οι πληροφορίες πάντως για το πως έφτασαν στο νησί των ανέμων διίστανται.

Κάποιοι εικάζουν ότι έφτασαν με μεταγωγικό αεροπλάνο, μαζί με τους οδηγούς τους, ενώ άλλοι λένε ότι ήρθαν με το high speed, όμως όποια και αν είναι η αλήθεια, η εικόνα των δύο λευκών Rolls να φτάνουν στο πάρκινγκ του Nammos παραπέμπει σε βιβλίο.

Ποιο; Μάλλον το «Η απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας» του Τομ Γουλφ, ενός συγγραφέα από αυτούς που δημιούργησαν τη νέα δημοσιογραφία με ασύλληπτα όσο και ευφυή κείμενα.


Το νησί έχει κατακλυστεί από κόσμο και η λάμψη των χρυσών Patek Philippe είναι εκτυφλωτική στα σικ στέκια του νησιού, κάτι που διαπίστωσε και γνωστός ιδιοκτήτης, όταν στο εστιατόριο του έτρωγε μια εξαμελής οικογένεια.

Δεν τους είχε ξαναδεί, έφτανε όμως να ρίξει μια ματιά στα χρυσά ρολόγια της διάσημης ελβετικής μάρκας που στόλιζε τους καρπούς όλων των μελών της για να αντιληφθεί ότι ήταν πάμπλουτοι.

Το νησί ασφυκτιά πλέον από κόσμο, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δυσκολεύεται να βρει την βίλα της αρεσκείας του και οι νέες αφίξεις συνεχίζονται.

Στην Παράγκα, προέκυψε το SantAnna με την τεράστια πισίνα γεμάτη με θαλασσινό νερό και τις σουίτες που είναι κάτω από αυτή και τιμούνται κάποιες χιλιάδες ευρώ την ημέρα, προσφέροντας φυσικά όλες τις ανέσεις.

Τα πάρτι δίνουν και παίρνουν σε ξενοδοχεία, ο Scorpios «χτυπάει» μυθικά νούμερα εισπράξεων, το Nammos συνεχίζει ακάθεκτο την επέλαση του και ετοιμάζεται για δύο event.

Τα εγκαίνια του νέου εμπορικού στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και την συναυλία που θα μαζέψει όλο τον κόσμο στο Nammos στις 27 Ιουλίου, εκεί όπου θα εμφανιστεί ο πολύς Eros Ramazzotti μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος θα τραγουδήσει μέχρι τις εφτά το πρωί, όπως κάνει κάθε χρόνο… απο το mononew.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ