2017-07-22 07:31:14
Φωτογραφία για Γιατί καμία νταντά δεν πήγαινε να μείνει σε αυτό το σπίτι ακόμη κι αν της προσέφεραν 50 χιλ. λίρες;  Περισσότερα: Γιατί καμία νταντά δεν πήγαινε να μείνει σε αυτό το σπίτι ακόμη κι αν της προσέφεραν 50 χιλ. λίρες;
Είσαι γυναίκα στη Σκωτία, ψάχνεις δουλειά και μπροστά σου εμφανίζεται αυτή η τέλεια αγγελία. Οικογένεια προσφέρει 50.000 λίρες τον χρόνο σε γυναίκα που θα αναλάβει να προσέχει τα παιδιά – πέντε και επτά ετών αντίστοιχα.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνει; Πολύ συνηθισμένα πράγματα, να φτιάχνει το πρωινό των παιδιών, να τα πηγαίνει στο σχολείο, να τα βοηθά στο διάβασμα και να τα βάζει για ύπνο. Με δικό της όροφο στο σπίτι, με ελεύθερα τρία βράδια την εβδομάδα!

Θέλουμε τώρα να μαντέψετε για ποιον λόγο μέσα σε έναν χρόνο 5 γυναίκες εγκατέλειψαν ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ το σπίτι, ενώ οι παροχές ήταν τόσο φοβερές και ο μισθός ζηλευτός. Να ήταν τα κακομαθημένα παιδιά, η αυστηρή μαμά ή κάτι άλλο; ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

Το σπίτι όπως αναφέρει και η αγγελία, γιατί οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς, έχει μάλλον...φάντασμα! Όλες οι νταντάδες έκαναν λόγο για παραφυσικά φαινόμενα μέσα στο σπίτι, όπως περίεργους θορύβους και έπιπλα που μετακινούνται μόνα τους. Η αγγελία στην αρχή δεν είχε επιτυχία όμως έπειτα έγινε viral και η οικογένεια δέχτηκε 3.000 αιτήσεις!

Μα τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι;
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ