2017-07-22 13:00:20
Φωτογραφία για Θέλουν δουλειά ακόμα οι Καμπέσας και Λουτσιάνο
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά και οι φίλοι του Παναθηναϊκού πήραν μια πρώτη «γεύση» από τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Λουτσιάνο Νέβες και Μπράιαν Καμπέσας, οι οποίοι πέρασαν στο ματς με την Άλκμααρ ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Πρώτος, έκανε την εμφάνισή του ο Καμπέσας, ο οποίος αντικατέστησε τον Χατζηγιοβάνη στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, παίρνοντας θέση στο δεξί «φτερό», αντίθετα από τη φυσική του θέση στα αριστερά. Ο νεαρός εξτρέμ δικαιολόγησε στο έπακρο τις συστάσεις που «υπογράμμιζαν» την ταχύτητά του, δείχνοντας παράλληλα τακτική συνέπεια, καθώς δεν δίσταζε να γυρίζει λίγο πιο πίσω, βοηθώντας τον Κουλιμπαλί.

Με την είσοδο του Εμμανουηλίδη, ο Καμπέσας πέρασε στα αριστερά, τελειώνοντας το ματς στη φυσική του θέση. Ο Λουτσιάνο μπήκε στο παιχνίδι λίγο πριν από τη συμπλήρωση του 80ου λεπτού. Τοποθετήθηκε σε θέση φορ, στο 4-3-3 του Μαρίνου Ουζουνίδη, έδειξε ορεξάτος, ωστόσο το διάστημα στο οποίο εισήλθε στο ματς, παράλληλα με τον ρυθμό του παιχνιδιού δεν επέτρεψαν στο να εξαχθούν περισσότερα συμπεράσματα για τον ίδιο
. Πάντως, ο Βραζιλιάνος λίγο έλειψε να βγάλει σε πλεονεκτική θέση τον Καμπέσας, αλλά η μπαλιά που έβγαλε στον εξτρέμ από το Εκουαδόρ ανεκόπη την τελευταία στιγμή. Εν κατακλείδι, οι δύο «νεοσύλλεκτοι» έδειξαν ένα πολύ μικρό κομμάτι από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους, ενώ, όπως γίνεται αντιληπτό, φάνηκε ότι θέλουν χρόνο προσαρμογής αλλά και περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, γεγονός το οποίο θα συμβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Πηγή: panathinaikos24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ