2017-07-22 16:21:03
Φωτογραφία για ΕΓΔΥΣΑΝ την κόρη του Mr. Coca-Cola
Στο έλεος «ποντικού», ο οποίος τρύπωσε στην πολυτελή βίλα που είχε νοικιάσει στο «Grand Resort Lagonissi», βρέθηκε η κόρη του Μr Coca-Cola Ανδρέα Δαυίδ, Αλεξία-Ελένη.

Ο δράστης, που ίσως γνώριζε ποιοι διαμένουν στη βίλα, κατάφερε να μπει δίχως να τον αντιληφθούν οι ένοικοι και χτύπησε «φλέβα χρυσού», καθώς βρήκε ορθάνοιχτο το χρηματοκιβώτιο και άρπαξε από μέσα μια τσάντα με κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ, 35.000 ευρώ σε μετρητά, διαβατήρια και προσωπικά αντικείμενα!

Η κλοπή, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η Αλεξία-Ελένη, έγινε το πρωί της Δευτέρας, όταν ο άγνωστος εισβολέας βρήκε ανασφάλιστο ένα παράθυρο και μπήκε αθέατος στη βίλα, την οποία η πάπλουτη επιχειρηματίας νοίκιαζε αντί 12.000 ευρώ ημερησίως. Χωρίς να τον πάρουν είδηση η ίδια, ο σύζυγος και σωματοφύλακάς της και τα τρία ανήλικα παιδιά της, εντόπισε το χρηματοκιβώτιο σε ένα δωμάτιο του υπερπολυτελούς κτιρίου, άρπαξε την τσάντα και έγινε... καπνός!


Eίχε και συνεργούς

Πιθανολογείται πως ο κακοποιός είχε και συνεργούς, ενώ άγνωστο παραμένει αν είχε σχεδιάσει το χτύπημά του και είχε στοχοποιήσει την κόρη του ζάπλουτου επιχειρηματία, που και η ίδια είναι ιδιαίτερα πλούσια, καθώς είναι μέτοχος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών στην Ελλάδα. Σε κατάσταση σοκ, η Αλεξία-Ελένη ειδοποίησε τις Αρχές και αμέσως έφτασαν άνδρες της Σήμανσης, που «χτένισαν» τη βίλα, και της Ασφάλειας, οι οποίοι εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τσάντα με τα μετρητά, τα κοσμήματα και τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας βρέθηκε πεταμένη σε απόσταση μίας ώρας από το πολυτελές resort, στο οποίο νοικιάζουν βίλες μεγιστάνες από όλο τον κόσμο!

Στη συγκεκριμένα βίλα δεν υπήρχαν κάμερες, καθώς αυτές τοποθετούνται από την προσωπική ασφάλεια του εκάστοτε επιχειρηματία που τη νοικιάζει, αν και εφόσον το επιθυμεί. Ετσι, η τσάντα αποτελεί το μοναδικό στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Χαλαρωτικές στιγμές

Η Αλεξία-Ελένη Δαυίδ είχε νοικιάσει τη χλιδάτη βίλα για να απολαύσει ολιγοήμερες χαλαρωτικές στιγμές και να ξεφύγει από την καθημερινότητά της, χωρίς να φαντάζεται ότι θα βίωνε έναν εφιάλτη μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Στο πολυτελές οίκημα βρίσκονταν μαζί της τα τρία ανήλικα παιδιά της και ο ισραηλινής καταγωγής δεύτερος σύζυγός της, τον οποίο γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ήταν μέλος της προσωπικής της ασφάλειας και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Στο παρελθόν είχε κάνει ακόμη έναν γάμο, με έναν επίσης πάμπλουτο Ελληνα επιχειρηματία, με τον οποίο απέκτησε τα τρία παιδιά, όμως για διάφορους λόγους η σχέση τους δεν είχε αίσια κατάληξη.

Ο πατέρας της Αλεξίας-Ελένης Ανδρέας είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στον κόσμο, καθώς ελέγχει την εμφιάλωση της Coca-Cola παγκοσμίως, ενώ γνωστός στους επιχειρηματικούς και τους κοσμικούς κύκλους είναι και ο αδελφός της Αλκης Δαυίδ, που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ