2017-07-25 22:34:30
Φωτογραφία για Όταν έμεινε έγκυος, κάτι παράξενο φύτρωσε στο μέτωπό της - Αυτό που της αφαίρεσαν οι γιατροί τους έκανε να παγώσουν! [photos]
Όταν η 39χρονη μητέρα, Bethany Greenway από το Τέξας, περίμενε το δεύτερο παιδί της το φθινόπωρο του 2014, ήξερε πως το σώμα της θα υποστεί μεγάλες

αλλαγές Η φυσική κοκκινομάλλα ανακάλυψε μία κηλίδα στο μέτωπό της και πίστεψε πως οφειλόταν στις ορμόνες. Παρόλο που έμοιαζε σαν άλλη μία τεράστια φακίδα, πήγε στον δερματολόγο για να είναι σίγουρη. Αφού έκανε εξετάσεις, ακόμα και ο δερματολόγος νόμιζε πως ήταν καλοήθες, ενώ δεν ήταν.

Μία βιοψία αποκάλυψε ακριβώς το αντίθετο: ήταν μελάνωμα, μία σπάνια μορφή και πολύ επικίνδυνη μορφή δερματικού καρκίνου. Για να επιβιώσει, οι γιατροί έπρεπε να δράσουν γρήγορα: οι μυς στο μέτωπό της και ένας από τους λεμφαδένες της κοντά στο αυτί περιείχαν καρκινικά κύτταρα και έπρεπε να αφαιρεθούν.

Οι επεμβάσεις άφησαν μία μεγάλη πληγή στο μέτωπό της. Οι γιατροί πήραν δέρμα από τον μηρό της και το χρησιμοποίησαν για να καλύψουν την πληγή. Για λίγο, η Bethany έπρεπε να φοράει ένα κίτρινο σφουγγάρι στο κεφάλι της μέχρι το σώμα της να δεχτεί το μεταμοσχευμένο δέρμα.


Στο μεταξύ, για να σταματήσει την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, έκανε ανοσοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Όσο έκανε τις θεραπείες, συνεχώς σκεφτόταν τα παιδιά της και πως έπρεπε να επιβιώσει για εκείνα. Τώρα οι κόρες της είναι 2 και 5 ετών και όλη τους η οικογένεια βρίσκεται σε καλή υγεία.

Ελπίζει να δουν και άλλοι την ιστορία της και να προλάβουν μία παρόμοια κατάσταση. Εάν δεν είχε κοιτάξει την κηλίδα της όταν ήταν ακόμα νωρίς, πιθανώς να μην ήταν εδώ τώρα. Πρέπει πάντα να κοιτάμε μία ελιά όταν αλλάζει ή όταν αποκτούμε μία καινούργια κηλίδα.
πηγη
epixirimatias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ