2012-05-23 13:24:35
Φωτογραφία για Πρόγραμμα: Να επιστρέψει στο Δημόσιοι οι Επιχειρήσεις που έχουν ιδιωτικοποιηθεί
Το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ για ένα γιγαντιαίο Δημόσιο περιγράφεται με ακρίβεια στο προεκλογικό πρόγραμμα του κόμματος όπου κι αναφέρεται:

Παραγωγική ανασυγκρότηση χωρίς δημόσιες επενδύσεις και μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις δεν γίνεται. Χρειάζεται να επιστρέψουν στο Δημόσιο οι Επιχειρήσεις και Οργανισμοί που έχουν εν μέρει ή συνολικά ιδιωτικοποιηθεί (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, Μέσα Μεταφοράς). Να παραμείνουν ή να επιστρέψουν ...στον έλεγχο και την ευθύνη του Δημοσίου βασικές παραγωγικές μονάδες, κρίσιμες για την ανάπτυξη της οικονομίας, όπως λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομοι, ναυπηγεία, ορυκτός και ενεργειακός πλούτος. 

Μπορεί να μας εξηγήσει ο ΣΥΡΙΖΑ που θα βρει τα χρήματα για να αγοράσει ξανά τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή κτλ; Με ποιο νομικό τρόπο θα διώξει τις κατασκευαστικές εταιρίες από τους αυτοκινητόδρομους και την Cosco από το λιμάνι του Πειραιά;

Αν σκοπεύει να υλοποιήσει τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις του ο Αλέξης Τσίπρας, θα ήταν καλύτερο να επιστρέψουμε στη δραχμή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να χρηματοδοτηθεί το project "Κομμουνιστική Ελλάδα 2012".
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ