2017-07-27 13:58:27
Φωτογραφία για ''Έσπασαν'' τα τηλέφωνα του νέου Προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας Αντγου ε.α Κωνσταντίνου Βλάχου
''Έσπασαν'' στην κυριολεξία τα τηλέφωνα του Αντιστράτηγου ε.α Κωνσταντίνου Βλάχου, από εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ, προκειμένου να τον συγχαρούν για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας.

Ιδιαίτερα αγαπητός από την περίοδο που ήταν εν ενεργεία, ο Στρατηγός Βλάχος διατηρεί ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Η θητεία του στο στράτευμα και ειδικά την περίοδο που υπηρέτησε στη Σχολή  Μονίμων Υπαξιωματικών, ως Υποδιοικητής καθώς και ως Διοικητής της  ΜΕΡΥΠ στη Λαμία αλλά και στη Θεσσαλονίκη, αφού ήταν αυτός που ως Διοικητής έκανε τη μετεγκατάσταση στη συμπρωτεύουσα, κρίνεται άκρως επιτυχημένη. 

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί από τους σημερινούς υπαξιωματικούς προερχόμενους εκ ΣΜΥ, που ήταν μαθητές του, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον παλιό Διευθυντή Σπουδών και Υποδιοικητή τους.

Ως Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας, είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει πολλά. Με την δυναμικότητα του χαρακτήρα του και την ανιδιοτέλεια που τον διακρίνει το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάει το παράρτημα μπροστά. Μπορεί και μαζί με τους άξιους συνεργάτες του στο Δ.Σ είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ