2017-07-27 14:46:44
Φωτογραφία για Οι Ελληνίδες Μπέιγουοτς του Στρατού Ξηράς
Του Ηλία Προύφα

Τα κόκκινα μαγιό που φορούν και τα σωσίβια που κρατούν στα χέρια τους, τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Πρόκειται για τις ΕΠ.ΟΠ ναυαγοσώστριες του Στρατού Ξηράς, Λοχία (ΠΖ) Αρβανίτη Κωνσταντίνα και Λοχία (ΠΒ) Κορτέση  Άννα, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στις παιδικές κατασκηνώσεις του ΣΞ στις Κεχριές Κορίνθου.

Αποσπασμένες για την περίοδο του καλοκαιριού δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό ως ομαδάρχισσες - ναυαγοσώστριες, προστατεύοντας τα παιδιά των στελεχών που παραθερίζουν στην κατασκήνωση. 

Η προσφορά τους όμως δεν μένει μόνο εκεί. Το Σάββατο 22 Ιουλίου και ενώ οι δύο ναυαγοσώστριες γύρω στις 9 το πρωί μετέβησαν στην παραλία Κεχριών για να κάνουν τις ανάλογες προετοιμασίες ώστε να προσέλθουν οι μικροί λουόμενοι, έπεσε άμεσα στην αντίληψη τους μια υπέρβαρη ηλικιωμένη κυρία η οποία προσπαθούσε με δυσκολία να βγει στην ακτή με την βοήθεια του ηλικιωμένου συζύγου της ο οποίος είχε είδη κουραστεί από την προσπάθεια. Τα δύο στελέχη έτρεξαν άμεσα και βοήθησαν την γυναίκα να βγει από το νερό ενώ η ίδια και ο σύζυγος της ευχαρίστησαν τις δύο κοπέλες.

Ναυαγοσώστριες του Στρατού Ξηράς εν δράσει που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνους της πασίγνωστης αμερικανικής σειράς ''Μπέιγουοτς''.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ