2017-08-06 13:43:04
Φωτογραφία για Στέλνει τον ΠΑΟ σε FIFA-UEFA-ΕΠΟ,ο Λεντέσμα. Θέλω τα λεφτά μου...
Στέλνει τον ΠΑΟ σε FIFA-UEFA-ΕΠΟ,ο Λεντέσμα. Θέλω τα λεφτά μου..Αφού ο Αργεντίνος κόλλησε τα ένσημα  του ...απειλεί!Με επιστολή του προς τις διεθνείς συνομοσπονδίες, FIFA/UEFA, αλλά και προς την ΕΠΟ ο Κριστιάν Λεντέσμα ενημέρωσε ότι του οφείλονται χρήματα από τον Παναθηναϊκό.

Έξι μήνες μετά την ένταξή του στο δυναμικό των «πρασίνων», το καλοκαίρι του 2016, ο Αργεντινός μέσος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι». Στην επιστολή του αναφέρει ότι του οφείλονται 100.000 ευρώ, καθώς αν και του αναγνωρίστηκε από την ΠΑΕ πως είχε να παίρνει περίπου 160.000 ευρώ (έως 15 Ιουλίου 2017 σε 5 δόσεις), δεν εισέπραξε ποτέ το ποσό αυτό.

Στο κείμενο, ο παίκτης αλλά και ο ατζέντης του, ο οποίος υποστηρίζει ότι του οφείλονται άλλες 10.000 ευρώ, χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά της ελληνικής ομάδας, αναφέροντας παράλληλα ότι παραβιάζει συστηματικά τους όρους του διακανονισμού, ελπίζοντας πως μέσω της επιστολής τους αυτής θα διευθετηθεί η οφειλή.

Αμφότεροι θα πρέπει να εξοφληθούν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση στο αμέσως επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότησή του. πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ