2017-08-07 09:28:46
Φωτογραφία για Άρχισε ο..πόλεμος των Bitcoin cash!
Κυκλοφόρησε χθες το Bitcoin Cash, η νέα παραλλαγή του Bitcoin και ασύμβατη με την αυθεντική εκδοχή του ψηφιακού νομίσματος, το οποίο στη δεύτερη ημέρα διαπραγμάτευσής του έφτασε κάποια στιγμή να αγγίξει τα 700 δολάρια. Στην πορεία, ωστόσο, άρχισε να μειώνεται η αξία του. 

Οι δημιουργοί του Bitcoin Cash είναι μία ομάδα που ανήκε πριν στην κοινότητα του Bitcoin και η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένη με τις πρόσφατες αποφάσεις για επιτάχυνση των ρυθμών συναλλαγής του ψηφιακού νομίσματος. Έτσι, πλέον υπάρχουν ανεξάρτητα blockchain για τις δύο παραλλαγές. Μάλιστα, κατά την «πρεμιέρα», προσέφερε στους κατόχους του Bitcoin ίσα ποσά από το νέο ψηφιακό νόμισμα που δημιούργησε. Επομένως, αν κάποιος κατείχε 5 Bitcoin, θα μπορούσε να αποκτήσει και 5 Bitcoin Cash. 

Η προσφορά ωστόσο περιπλέχθηκε από το γεγονός ότι το Coinbase, το μεγαλύτερο παγκοσμίως ανταλλακτήριο Bitcoin, αποφάσισε να μην υποστηρίξει το νέο νόμισμα. Επομένως, εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν «ψηφιακό πορτοφόλι» στο Coinbase, δεν μπορούν να «εισπράξουν» όσα Bitcoin Cash τούς αναλογούν. Η απόφαση αυτή του ανταλλακτηρίου έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Έτσι, μία ομάδα ακτιβιστών δηλώνει πως ισοδυναμεί ουσιαστικά με την παρακράτηση νέων μετοχών από επενδυτές, προειδοποιώντας ότι θα καταθέσει αγωγή στις 15 Αυγούστου, αν μέχρι τότε δεν έχει αναθεωρήσει τη στάση του το Coinbase.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ