2017-08-09 10:32:42
Φωτογραφία για LG 86TR3D: multitouch monitor 86” με ανάλυση Ultra HD
Η LG παρουσιάζει το νέο 20 Point Touch monitor μεγάλων διαστάσεων, 86 ιντσών, με οθόνη τεχνολογίας Ultra HD (3840×2160), LG 86TR3D, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση τεχνολογίας αφής και εκπληκτική εμπειρία προβολής στον χρήστη. Με την ποιότητα εικόνας Ultra HD και τη μεγάλη οθόνη 86 ιντσών, η νέα οθόνη αφής 86TR3D προσελκύει τα βλέμματα όλων από αίθουσες συσκέψεων ή διδασκαλίας μέχρι αίθουσες μουσείων και εμπορικούς χώρους.

Ενσωματώνοντας την προηγμένη τεχνολογία InGlass Touch, το συγκεκριμένο Touch monitor εξασφαλίζει την οικεία αίσθηση αφής και άμεσης απόκρισης που έχουν συνηθίσει οι χρήστες από τις κινητές συσκευές, ενώ επιτρέπει ακόμη και την καλλιγραφία στην οθόνη. Επιπλέον, οι φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες καθιστούν το περιβάλλον εργασίας πιο εύχρηστο και αποτελεσματικό. Χάρη στην Ultra HD (3840×2160), οθόνη 86 ιντσών και το πάνελ τεχνολογίας IPS, το νέο touch monitor 86TR3D προσφέρει ζωντανά χρώματα και ακρίβεια στην απόδοση της χρωματικής παλέτας αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια της εικόνας, αλλά και μια εντυπωσιακά μεγάλη γωνία θέασης υψηλής ανάλυσης για ακόμη περισσότερους θεατές, χωρίς να προκαλείται καμία παραμόρφωση στην εικόνα του περιεχόμενου που προβάλλεται.


Ακόμη, η λειτουργία πολλαπλής αφής, του νέου Touch monitor, αναγνωρίζει έως 20 αγγίγματα αφής ταυτόχρονα, προσφέροντας μια πιο ρεαλιστική εμπειρία χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή γραφίδα. Επιπλέον, με τη λειτουργία αυτόματης εναλλαγής πηγών, η οθόνη μπορεί να ανιχνεύσει διαφορετικές πηγές εισόδου και να αλλάξει αυτόματα το περιεχόμενο, εφόσον η νέα πηγή έχει υψηλότερη προτεραιότητα από την προηγούμενη. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο ρυθμίζοντας την προτεραιότητα του περιεχομένου πριν από μια συνάντηση ή μια παρουσίαση. Οι λειτουργίες Picture by Picture και Picture in Picture επιτρέπουν την εμφάνιση δύο διαφορετικών πηγών περιεχομένου σε διαφορετικές ρυθμίσεις διάταξης, όπως προβολή σε πλήρη οθόνη, κανονική οθόνη και δευτερεύουσα οθόνη, το οποίο δίνει μεγάλη ευελιξία στους χρήστες να προσαρμόσουν το χώρο ανάλογα για κάθε πηγή περιεχομένου.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ