2017-08-09 17:57:31
Φωτογραφία για Το ξέφρενο πάρτι στο «παλάτι» του Ελληνοκύπριου επιχειρηματία Άλκη Δαυίδ στις Σπέτσες (φωτό, βίντεο)
Τα ελληνικά περιοδικά κάνουν αφιερώματα στον κυπριακής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα εκκεντρικό ζάμπλουτο επιχειρηματία Άλκη

Δαυίδ που με τα καμώματά του είτε μόνος είτε με την εκρηκτική και πανέμορφη τέως σύζυγό του, Τζένιφερ Στάνο, ξεσήκωναν το Πανελλήνιο κι όχι μόνο με τις προκλητικές τους εμφανίσεις.

Με άλλη όμως πλέον διάθεση άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες όπου και παραχώρησε και μια συνέντευξη για τις δραστηριότητές του

Τα ελληνικά media πλέον έχουν λατρέψει τον Άλκη Δαυίδ, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στις Σπέτσες, στο πολυτελές σπίτι που διαθέτει η οικογένειά του και μάλιστα πραγματοποίησε πάρτι για την αποφοίτηση του μεγάλου του γιου, το οποίο ήταν άκρως εντυπωσιακό.

@streex321 @jorge_mb_ #spetses congratulations to @streex321 thanks to Angelos and Jorge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alki David (@david.alki) στις Ιούλ 31, 2017, 4:12μμ PDT


Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό “People” και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, λέγοντας: “Όταν ήμουν μικρός, δούλεψα στην Coca-Cola και μετά σε μια ναυτιλιακή εταιρεία που είχαμε και πουλήσαμε, τη Navios, αλλά πάντα είχα τις δικές μου ανησυχίες… Η εταιρεία 111 Productions που είχα έκανε rebrand σε Hollywood USA Productions.Πρόκειται για μια πατενταρισμένη τεχνολογία που δημιουργεί branded περιεχόμενο και αυτή τη στιγμή έχουμε γύρω στα 20 νέα σόου σε παραγωγή. Ένα σόου των Jackson 5, ένα της Billie Holiday που θα παρουσιαστεί σε όλα τα τζαζ φεστιβάλ, ένα του JackieWilson, αλλά και του stand up comedian Bernie Mac. Βασικά, είναι σόου με αγαπημένους καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, ενώ κάνουμε και πολλά live σε συνεργασία με τη Universal Music”.
πηγή
epixirimatias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ