2017-08-09 18:32:38
Φωτογραφία για Τα ζώδια επιλέγουν το καλοκαιρινό ποτό τους!
Κριός

Βloody Mary γιατί ερεθίζεται και από το κόκκινο χρώμα του. Σε ιδιαίτερες στιγμές ρίχνει και πολύ Tabasco για να διατηρείται πάντα σε δράση.

Ταύρος

Ο γερμανικός δυναμίτης Jägermeister είναι το ιδανικό ποτό για έναν Ταύρο, εφόσον τα βότανα και τα μπαχαρικά του τον βοηθάνε να χωνέψει τη λαιμαργία που προηγήθηκε ή να τον στείλει κατευθείαν για φαγητό, αν δεν έχει ήδη πάει.

Δίδυμοι

Dry Martini φυσικά, γιατί είναι το τέλειο συνοδευτικό για συζήτηση. Περιφέρεται με το ποτήρι και μιλά ώρες για πολιτικούς και καλλιτέχνες, που επίσης το λάτρευαν.

Καρκίνος

Προτιμά κάτι χαλαρό που να πίνεται και στη βεράντα και να μπορεί να το φτιάχνει και μόνος του, όταν βαριέται να βγει έξω. Σε ένα Daiquiri με φρούτα βρίσκει τον υγρό παράδεισό του.

Λέων

Ακόμα και στο ποτό του θέλει να ξεχωρίζει παραγγέλνοντας το πιο εντυπωσιακό κοκτέιλ, ανεξαρτήτως περιεχομένου, αρκεί να μοιάζει με... Παναμέζικο καπέλο από τα εξωτικά φρούτα και μπιχλιμπίδια που το κοσμούν.


Παρθένος

Επιλέγει ένα ποτό σαν φάρμακο όπως την Caipirinha για τόνωση του ανοσοποιητικού. Είναι ικανός να το γυρίσει πίσω αν δεν περιέχει lime για τις βιταμίνες του, ενώ προσθέτει και φύλλα μέντας, αν δεν κάνει ομοιοπαθητική.

Ζυγός

Περιφέρεται με ηδυπάθεια κρατώντας στο χέρι ένα Long Island με πράσινο τσάι, γιατί προσέχει πάντα να κρατιέται σε φόρμα και να είναι εκλεπτυσμένος ως και στο ποτό του, σαν Άγγλος ευγενής.

Σκορπιός

Το ποτό πρέπει να συμβαδίζει με την καλοκαιρινή του διάθεση γι' αυτό ένα γλυκό Amaretto με λεμόνι τον διατηρεί ερωτικό και λάγνο, με το πικραμύγδαλο για δόλωμα στην ανάσα του, στις καυτές στιγμές που σκέφτεται ότι θα επακολουθήσουν.

Τοξότης

Το άρωμα της Κούβας μέσα στο Mojito του, τον κάνει να φαντάζεται πως είναι εκεί και λικνίζεται στους ρυθμούς της. Δεν το αλλάζει με τίποτα γιατί τον περιπλανά σε εξωτικές περιπέτειες και αποδράσεις.

Αιγόκερως

Κλασικός στις προτιμήσεις του και γερό ποτήρι, παραμένει λάτρης του Gin και είτε με τόνικ, είτε με λεμόνι, στέκεται αγέρωχος και γοητευτικός, με την πικρίλα στο στόμα του ως δικαιολογία, σε όσους τολμήσουν να τον ξενερώσουν.

Υδροχόος

Θα κάνει τη διαφορά πίνοντας τα Ελληνικά του ρακόμελα, γιατί δεν μασάει από πειραματισμούς και είναι και τόσο φευγάτος, που θέλει να νιώθει τη σπίθα να κεντρίζει την αλληγορική παρουσία του.

Ιχθύες

Ψάχνει πάντα κάτι δυνατό που να μπορεί να τον διατηρεί στη ρέμβη του. Το γαλλικό Cointreau είναι μια ιδανική επιλογή, που τον βαράει στο κεφάλι με τη γλυκιά γεύση του, για να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει χωρίς ενοχές.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ