2017-08-10 10:30:26
Φωτογραφία για Οι άνθρωποι είναι λύκοι, χαλασμένα μυαλά και υποταγμένοι και δεν το κρύβουν.
Γράφει ο Economist

Τελικά το γνωμικό που έλεγαν οι παλαιότεροι ότι «ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα» ταιριάζει γάντι στις μέρες. Αλλά ποιος του φταίει του ελληνικού λαού. Όταν βάζεις το λύκο να σε φυλάει τότε μην περιμένεις να μην σε φάει!

Βέβαια πολλοί δικαιολογούν τους εαυτούς τους λέγοντας; Μας κορόιδεψε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.! Προσωπικά γιατί δεν με κορόιδεψε; Όταν όλοι περίμεναν τους δήθεν σωτήρες, “ανεμομαζέματα – διαβολοσκορπίσματα” και Πέμπτη Φάλαγγα τους αποκαλούσα. Μήπως δεν ήξερα πως είναι οι πνευματικοί λύκοι στην μορφή; Ή μήπως δεν μας είχαν δείξει ήδη τα δόντια τους ή δεν είχαμε ακούσει τα ουρλιαχτά τους!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Πρόεδρος της ξενόδουλης Βουλής, Βούτσης:

“Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» ούτε «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι «Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας». Οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους»”.


Τότε να αλλάξουμε τα συνθήματα από «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» σε «Γκέτο, άθεων, μουσουλμάνων» και από «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» σε «ισλάμ, ανωμαλία, αθεΐα οι μπαχαλάκηδες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην εξουσία». 

Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει. Γεννήθηκα χριστιανός ορθόδοξος, είμαι και θα πεθάνω ορθόδοξος χριστιανός. Και αν χρειαστεί για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Ελλάδος την ελευθερία θα χύσω και το αίμα μου. Την Ελλάδα όμως στα χέρια των ξένων, των προδοτών και των χαλασμένων μυαλών δεν θα την αφήσω. 

Ηλίας Ευαγγελόπουλος
koukfamily
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ