2017-08-10 14:31:42
Φωτογραφία για Παρασκήνια: Βγαίνουν τα μαχαίρια στο υπ.Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ! Χειροτερεύουν οι σχέσεις
Πέμπτη 10 Αύγουστος 2017

Διαβάστε στη στήλη «Παρασκήνια» του HealthReport.gr όλες τις λεπτομέρειες για τις σχέσεις που επικρατούν στο υπουργείο Υγείας αλλά και στον ΕΟΠΥΥ.

Από το κακό στο χειρότερο -λένε πηγές του HealthReport.gr – πάνε οι σχέσεις των υπουργών και Γ.Γ. στο υπουργείο Υγείας, ενώ εσχάτως αποκαλύπτεται σιγά σιγά και η δυσαρέσκεια προς τον ΕΟΠΥΥ.

Ιδού το «παζλ» των προσώπων και των σχέσεων που έχουν μεταξύ τους.

-Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός έχει πλέον απολύτως τυπικές σχέσεις με τον αναπληρωτή του Παύλο Πολάκη, αναφέρουν καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr.

Χάος…πια μεταξύ των δύο υπουργών

Συνεργάζονται και μιλούν μόνο όταν είναι ανάγκη. Μάλιστα διαδρομιστές ισχυρίζονται ότι ο Αν.Ξανθός εκνευρίζεται δεόντως με τις τελευταίες αναρτήσεις Πολάκη στο Facebook.

Ο Ανδρέας Ξανθός

-Από την άλλη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός έχει εδώ και μερικούς μήνες και κακές σχέσεις με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας Γιάννη Μπασκόζο, τον οποίο απομάκρυνε από κάθε βασικό αντικείμενο όπως είναι τα φάρμακα.


Ο Γιάννης Μπασκόζος

Ο δεύτερος δεν κρύβει πλέον τη δυσαρέσκειά του ανοικτά και σε στελέχη του κόμματος.

-Με τον ΕΟΠΥΥ τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται ιδιαίτερα σύνθετα.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης προκαλούσε από την αρχή καχυποψίαστον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει πέσει στη δυσμένεια και του αν.υπουργού Παύλου Πολάκη, λένε οι κακές γλώσσες.

Ο Παύλος Πολάκης

Μπορεί μέχρι πρόσφατα ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ να ήταν προστατευόμενος του Π.Πολάκη, αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην το τελευταίο διάστημα, κυρίως λόγω των συνεχών αποτυχιών στον ΕΟΠΥΥ, όπως οι σχέσεις με τους φαρμακοποιούς, τους γιατρούς, η ταλαιπωρία των διαβητικών αλλά και τα κακά οικονομικά.

Ο Σωτήρης Μπερσίμης

Δεν είναι τυχαίο ότι με τις πρόσφατες αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ ο αναπληρωτής υπουργός έδωσε δικαίωμα ψήφου και στον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Τ.Γεωργακόπουλο (στενό φίλο του Π.Πολάκη) ψαλιδίζοντας ταυτόχρονα την καρέκλα του προέδρου.

Ο Τάκης Γεωργακόπουλος

Η φτώχια φαίνεται ότι φέρνει γκρίνια και στην Υγεία Δ.ΕΥΘ.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ