2017-08-10 14:56:22
Φωτογραφία για Ο Ταξίαρχος Καπραβέλος, ο Δεσπότης Πιερίας και ο νηστίσιμος μπουφές
''Είναι η δεύτερη φορά που συναντώ σε στρατιωτική δεξίωση να υπάρχει την περίοδο της σαρακοστής ή μεγάλων νηστειών μόνο νηστίσιμος μπουφές'' συμπλήρωσε σε επισήμανση του kranosgr για τα νηστίσιμα εδέσματα ο Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Γεώργιος, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τον εορτασμό του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς.

Περίοδος νηστείας του Δεκαπενταύγουστου και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Με εντολή του Ταξίαρχου Καπραβέλου προς τη διοίκηση του ΚΑΑΥ, τα παραδοσιακά στρατιωτικά κεφτεδάκια που κοσμούν τις πιατέλες όλων των χακί δεξιώσεων αντικαταστάθηκαν από καλαμάρια, χταπόδι, μύδια και νηστίσιμες σαλάτες κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Δεσπότη Κατερίνης, αλλά και όλους όσους βρέθηκαν στη δεξίωση, οι οποίοι και τα τίμησαν με το παραπάνω. 

Δεν θα αναρτήσουμε φωτογραφίες με παρευρισκόμενους και τα άδεια τους πιάτα για να μην αποκαλύψουμε ποιοι δεν τηρούν τη δίαιτα όπως διατείνονται ότι κάνουν, αλλά θα μεταφέρουμε εικόνες μιας και είναι ώρα φαγητού από τον πραγματικά υπέροχο νηστίσιμο μπουφέ.
Η.Π
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ