2017-08-11 16:58:54
Φωτογραφία για Ζεύγος ομοφυλόφιλων ασελγούσε στα πέντε από τα εννέα υιοθετημένα παιδιά τους
Η ασυνήθιστη δράση ήρθε κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης του George Harasz και του Douglas Wirth, οι οποίοι ειχαν κατηγορηθεί τον

Ιανουάριο για κακούργημα με κίνδυνο τραυματισμού ανηλίκου. Συμφώνησαν να αναστείλουν τις ποινές φυλάκισης.

Το μοναδικό ζήτημα για την ακρόαση της Παρασκευής ήταν να προσδιοριστεί εάν θα έπρεπε να εγγραφεί κάθε ένας από αυτούς ως σεξουαλικοί παραβάτες. Αλλά ένας νέος ισχυρισμός για σεξουαλική επίθεση εναντίον του Harasz από ένα από τα θύματά του, που περιλαμβάνεται σε έρευνα πριν από την καταδίκη του Harasz, βοήθησε να καταργηθεί η προηγούμενη συμφωνία .

Η υπόθεση εξετάστηκε περαιτέρω την Παρασκευή με την αποκάλυψη στο δικαστήριο νέων ισχυρισμών περί κατάχρησης από άλλα τρία από τα εννέα παιδιά που είχαν υιοθετήσει..

Οι νέες πληροφορίες δημιουργούν τη δυνατότητα νέων ποινικών διώξεων και συνεπώς η συνέχιση της καταγγελλόμενης καταδίκης της Παρασκευής δεν θα ήταν συνετή, δήλωσε ο εισαγγελέας David Zagaja στον δικαστή Joan K. Alexander. Επιπλέον, δήλωσε ο Ζαγκάχα, ότι το θύμα δήλωσε ότι θέλει να καταθέσει κατά των Wirth και Harasz σε δίκη. «Νομίζω ότι η μόνη σωστή επίλυση αυτού του θέματος είναι να το δοκιμάσουμε», δήλωσε ο Ζαγκάχα.


Αρχικά, ο Harasz, 49 ετών, κατηγορήθηκε για δυο αποδεδειγμένες σεξουαλικές επίθεσεις πρώτου βαθμού, επιδεινούμενη σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού, σεξουαλική επίθεση τέταρτου βαθμού, δύο κατηγορίες κινδύνου τραυματισμού ανηλίκου και σκληρότητας .

Ο Wirth, 45 ετών, αρχικά κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού και για κίνδυνο τραυματισμού ανηλίκου. Αυτές οι ποινές μειώθηκαν σε μία μόνο κατηγορία για κάθε άτομο που κακοποίησαν , στο πλαίσιο συμφωνίας.   πηγη
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ