2017-08-12 08:52:40
Φωτογραφία για Ο Ηγούμενος συμμαθητής του Αρχηγού ΓΕΣ και οι απόστρατοι Στρατηγοί
Στα θυρανοίξια του  ιερού ναού  Παναγίας της Λύσις και της ενθρόνισης του φίλου του νέου ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικοδήμου Πυργετού Λαρίσης Γ. Ειρηναίου βρέθηκε ο συμμαθητής του Αρχηγού  ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, απόστρατος αξιωματικός και νυν Καθηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Σιαμάδων Καλαμπάκας Μακάριος Ιακωβάκης. 

Μαζί του και απόστρατοι αξιωματικοί από τη Λάρισα όπως οι Στρατηγοί Σπ. Τσιρώνης, Ν. Κωτούλας, Δ. Αλεβίζος και Δ. Λεοντάρης καθώς και  οι απόφοιτοι της τάξεως 83 Χ. Μαλισόβας και Χ. Κατσιγιαννάκης.

Το θέμα της συζήτησης στην άτυπη συνάντηση των αποστράτων εκτός από τα της νέας μονής ήταν και η εκ νέου προσκυνηματική εκδρομή που ετοιμάζει η ΕΑΑΣ Λάρισας στον μοναστήρι της Καλαμπάκας και στον ''χακί'' ηγούμενο συμμαθητή του Αρχηγού.

Ήδη μετά την επίσκεψη του ίδιου του Αντιστράτηγου Στεφανή στον συμμαθητή του ηγούμενο Μακάριο Ιακωβάκη, το μοναστήρι έχει γίνει γνωστό και πλέον αποτελεί προσκυνηματικό πόλο έλξης εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικών από όλη την Ελλάδα.
Η.Π
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ